~~PODSUMOWANIE TESTU~~
1. Ocena suplementów:
-
Kaizen Xtreme Stack 1000g
Bardzo mocny stack. Na co w ogóle nie wskazuje etykieta, szczególnie jeśli chodzi o pobudzenie. Pobudzenie i pompa bardzo dobra do ostatniego treningu. Działanie już poczułem po pierwszej porcji, czego nie miałem z żadnym innymstackiem. Z początku radze zaczynać od mniejszych porcji i obserwować organizm. Bardzo pomogał w treningach, szczególnie tych ciężkich. Ogromna motywacja. Niestety smak nie przypadł mi do gustu na maxa. Co dziwne nie mam „królewskiego” podniebienia…
Działanie 6/6 nie licząc incydentu z początku testu.
Smak 2/6 (Dałbym 1 ale nie zwymiotowałem

)
- Controlles Labs Green Magnitude
Bardzo smaczny i ekonomiczny stack. Co do pompy itd. Nie mogę się wypowiedzieć bo nie stosowałem go
przed treningiem. Rano przed śniadankiem zaspany oraz po teningu zmęczony dosyć fajnie i delikatnie pobudzał.
Działanie 6/6 za bardzo go nie czułem ale to głownie niemu te „postępy” itd. Ponieważ to GM był moim głównym źródłem kreatyny.
Smak 6/6 ani razu nie miałem problemu z wypiciem go. Nie nudził się, zbrzydł itp.
Suplementy zastosowane pod mase, wydaje mi się że przy sile jeszcze lepiej by się sprawdziły. Pomimo tego że nie miałem siły za priorytet to jak dla mnie szła bardzo mocno na +!
2. Wymiary przed/po:
Wiek 18lat / (+43dni)
Łydka 38cm /ponad 39cm (+1cm)
Uda 60cm / ponad 62cm (+2cm)
Klatka 114cm / 118,5cm (+4,5cm)
Biceps 41cm / ponad 42cm (+1cm)
Waga 77kg / 82kg (+5kg)
Pomimo tego że nie miałem żadnej partii za priorytet ładnie wszystko na +. Szczególnie zszokowała mnie klatka. Jeszcze bardziej uda, była to partia która najsłabiej szła na +.