Witam!
Oj ciężka noc za mną. Nie było ciężko aż tak ale nogi i kręgosłup dawały o sobie znaki.Problemów z jedzeniem nie było bo miałem przyjemność pracować z gościem ,który właśnie się zwolnił dlatego wszystko miał w dupie więc nie mogę powiedzieć ,że byłem non-stop poganiany. Od 2 do końca pracy czas strasznie mi się dłużył- zostałem zwolniony godzinę wcześniej bo piekarz wyszedł wcześniej do domu i sam nie mogłem zostać dlatego już o 6 grzecznie zagrzałem dupcie w wyrku.
Dzisiaj powtórka z rozrywki ale czeka mnie inwentaryzacja. Prawdopodobnie wrócę o tej samej godzinie co dzisiaj jednak w jutrzejszych planach poza nauką (na którą nigdy nie jest za późno)nie mam nic dlatgo wyleżę się w wyrku ile tylko będzie można i skoczę na siłownię.
Jutro startuję z zapowiadanym nowym treningiem- 5-10-15. Już się nie mogę doczekać.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WODYN : Dzięki za wskazówki. Wziąłem ze sobą 3 jajka i twaróg. Dzisiaj biorę tylko twaróg. Słyszałem ,że na inwentaryzacjach dają coś do jedzenia
i picia ale grzecznie podziękuje z tym pierwszym bo pączków i bagietek jeść nie mam zamiaru

,ale kawki chętnie sobie chlupnę

)
Busterje- hehehe- te znajomości to tylko na zdrowie wychodzą. Zobaczymy czy w środę też chycę piersi po promocyjnych cenach

.
Masz rację nie mam zamiaru oglądać- wystarczyło mi ,że widziałem jak moje wygląda.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ok. Nadszedł czas na zmiany.
Od jutra startuję z nowym planem którym będę ćwiczył 4 razy w tyg.- pon. wt. czw. pt.
https://www.sfd.pl/METODA_15-10-5_:_ALTERNATYWNE_PROGRESJE-t297420.html
++++++++++
W dni beztreningowe czyli środa i sobota będą aeroby w postaci kolejno: rowerku, biegania, aerobiku, basenu -
DT: rowerek rano po 1 posiłku- 20 min. i zwiększamy co 1-2 min. - czyli w pon. wt. czw. pt.
DNT: odpoczynek- śr. ndz. ; sobota- aerobik, basen- 1 z 2
++++++++++
Dieta będzie na 0 ( lub na lekkim plusie )
Śniadanie:
-
płatki owsiane, rodzynki, twaróg, otręby, oliwa z oliwek
II Śniadanie:
- jajecznica z 5 jajek z pomidorkiem i cebulką / serek wiejski, marchewka, twarog, orzechy
III Śniadanie czyli posiłek w szkole:
- twaróg, orzechy
IV i V Posiłek czyli przed i po- treningowe posiłki:
- ryż, pierś/ryba, warzywa/ makaron z serem
VI Posiłek:
- twaróg i oliwa z oliwek
++++++++++=============++++++++++
Jedna puszka Cp już za mną. Muszę skrupulatnie liczyć i patrzeć na dawki bo za szybko skończyłem a cykl potrwa jeszcze 4.5 tyg.
Zmieniony przez - juby5_89 w dniu 2007-03-18 17:16:34
Zmieniony przez - juby5_89 w dniu 2007-03-18 17:19:13
Zmieniony przez - juby5_89 w dniu 2007-03-18 17:24:43