Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

STRACH PRZED WALKĄ ULICZNĄ!! NIE

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 47849

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 4017 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 33049
Czasami gram w nogę i siatkę ostatnio zacząłem biegać. mi nie chodzi o nabranie kondycji jak większej odwagi żeby komuś za!@#!@ać

Zmieniony przez - mateusz54 w dniu 2009-06-16 10:48:37
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 220 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3109
sama odwaga niewystarczy;p kondycja tez sie przydaje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 884 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 27800
Jak nie ćwiczysz żadnej SW to i tak masz pozamiatane jak trafisz na kogoś trenującego. A akcje typu kupiłem sobie worek i jestem fighterem mijają się z celem, bo bez oka trenera nauczysz się jedynie niepoprawnej techniki i jak ją będziesz utrwalał, to w przyszłości ciężko będzie się oduczyć tych głupich nawyków.

Use makes mastery.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 4017 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 33049
No może i tak ale mi nie zależy na dobrych nawykach chce po prostu trochę umieć się bić żeby jak kiedyś będzie trzeba się obronić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 884 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 27800
To tak jakbyś chciał się nauczyć pływać, śpiewać, jeździć itd. - jasne wszystko można na swój sposób, ale prawie nigdy nie nauczysz się danej rzeczy dobrze wykonywać bez opieki fachowca.
Zależy też jak interpretujesz trochę, bo tak samo mówi się np. chcę trochę poćwiczyć na siłce; a apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc lepiej coś od początku robić dobrze, niż potem boleśnie się przekonać o swoich błędach.

Use makes mastery.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
no fakt :) więc chyba się zapiszę na ten boks
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 151 Wiek 30 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2942
Mam podobny problem..
Jestem niby przypakowany troche..(zeby nie przesadzac) ale jak dojdzie co do czego to nie mam odwagi..mam wiedze teoretyczna bo bardzo duzoo sie naczytalem na tym forum o takich problemach..i jedyne co chlopaczyny doradzali to isc na boks.i tak zrobie od wakacji:D i tobie mateusz tez to polecam..pozdro

Chuligańskie życie!! przemocy świat, wal mocno w morde, będziesz coś wart..<<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Od jutra idę do pracy to będzie $$$ na boks xDD już wczoraj zaczepiał mnie jakiś koleś ale skończyło się na tym że powiedziałem mu żeby spie!@#!@alał, postał chwilę i poszedł :/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 633 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5111
Jak dostanie się kilka razy po gębie i zobaczy się że to nic strasznego ( no o ile za pierwszym razem zębów się nie straci ) to człowiek nabiera pewności ale bicie się zawsze niesie ryzyko,trzeba nie tylko bać się że sam oberwiesz ale też możesz zrobić krzywdę temu drugiemu (koleś poleci skronią o krawężnik i pozamiatane)..
Worek jest dobry jak masz podstawy,potrenować nawet pół roku boks żeby złapać technike i można samemu doskonalić na worku..
Pewność siebie jest ważna na ulicy bo bardzo często samą psychiką można pojechać "kozaków"..

"Kto walczy - czasem przegrywa.
Kto nie walczy przegrywa zawsze"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 272 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 8019
Spetz
Lepiej jest pocwiczyc na worku niz nic nie robic. Zgadzam sie z Toba ze pod okiem trenera to zupelnie inaczej wyglada.

Binio
Czasami warto uwazac na takich kozakow bo nie jeden ma kose.

W zasadzie trzeba miec bardzo dobra kondycje i pracowac nad oddechem zeby wytrwac dlugo ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

jestem dziewczyna

Następny temat

Zawody.

Spalanie
Polecane artykuły