...
Ekspert
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
nawet bez azotanu? bo myslalam ze samo moczenie w solance nic nie da:/ bo chyba ten azotan czy cus tam powoduje nawodnienie miesiwa
...
Specjalista
Szacuny
54
Napisanych postów
8880
Wiek
44 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
71682
powoduje brak zmiany koloru mięsa na szary
...
Ekspert
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
no robi sie roziowe po upieczeniu:D ale chyba tez cos z zatrzymaniem wody jest na rzeczy
...
Specjalista
Szacuny
54
Napisanych postów
8880
Wiek
44 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
71682
nie azotan zapobiega zmianie barwy, sól jest związana z wodą
...
Ekspert
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
no i moczylam tylko 5 dnia a szynke niby 15-20 kaza, za pierwszym razem balam sie ze mi po prostu zgnije:D
...
Specjalista
Szacuny
54
Napisanych postów
8880
Wiek
44 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
71682
jest równomiernie różowa?
...
Ekspert
Szacuny
293
Napisanych postów
4340
Wiek
39 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
24891
boze jak te bataty sie ciezko kroi
...
Ekspert
Szacuny
293
Napisanych postów
4340
Wiek
39 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
24891
prawie sobie palec odcielam :/