...
Napisał(a)
kleine-hexeA da się to zrobić dwiema lewymi rencyma? :D
dołączam do pytania
...
Napisał(a)
no tak bez doświadczenia to nie, jednak chelb pieke juz od prau lat
Halinae
zupełnie bez drożdży komercyjnych , tzn na zakwasie czyli jak to sie nazywa na naturalnych drozdzach Tak mozna tez babke drożdżową zrobic
Halinae
zupełnie bez drożdży komercyjnych , tzn na zakwasie czyli jak to sie nazywa na naturalnych drozdzach Tak mozna tez babke drożdżową zrobic
...
Napisał(a)
preria, toś teraz pojechała... Przecież 7days wyglądają jak skapciałe skarpety.
...
Napisał(a)
Obli, dzięki
A w sumie nie pomyślałam nigdy, że coś w rodzaju francuskiego się da na zakwasie. Chałkę na zakwasie to już kiedyś robiłam
A w sumie nie pomyślałam nigdy, że coś w rodzaju francuskiego się da na zakwasie. Chałkę na zakwasie to już kiedyś robiłam
...
Napisał(a)
Dobre croissanty. Ładnie się listkują? Na zakwasie jeszcze nie robiłam.
...
Napisał(a)
lubiekaszkepreria, toś teraz pojechała... Przecież 7days wyglądają jak skapciałe skarpety.
no jak,widzialam reklame!nie klam!
...
Napisał(a)
wszytsko daje sie na zakwasie robić, a jak myślicie jak do lat 50 czyli do czasu wprowadzenai komerycjnych drozdzy robiło sie wyroby piekarnicze?
Zawkas to zywa kultura dzikich drozdzy i bakterii kwasu mlekowego, jak sie odpowiednio go traktuje to w zyciu nikt nie wyczuje że masz cokolwiek zrobione na zakwasie bo wbrew polskiej nazwie kwasne to nie jest, smakuje zupełnie zwyczajnie i jest prawdziwym croissant`em
Nikt nie odróżni
A listkuje sie, zima to fajna pora roku, nawet czekac nei trzeba jak sie wałkuje ciasto, wychodze na balkon i odwalam wałkowanie z masłem za jednym zamachem wszytskie warstwy i składania, jest zimno to nie trzeba chłodzic po rozwałkowaniu
Zawkas to zywa kultura dzikich drozdzy i bakterii kwasu mlekowego, jak sie odpowiednio go traktuje to w zyciu nikt nie wyczuje że masz cokolwiek zrobione na zakwasie bo wbrew polskiej nazwie kwasne to nie jest, smakuje zupełnie zwyczajnie i jest prawdziwym croissant`em
Nikt nie odróżni
A listkuje sie, zima to fajna pora roku, nawet czekac nei trzeba jak sie wałkuje ciasto, wychodze na balkon i odwalam wałkowanie z masłem za jednym zamachem wszytskie warstwy i składania, jest zimno to nie trzeba chłodzic po rozwałkowaniu
Poprzedni temat
Dieta redukcyjna dla kobiety - aeroby brak treningu siłowego
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
DT - minori
Polecane artykuły