...
Napisał(a)
serio nie lubisz? Bo dla mnie kaczka dobrze wysmażona jest praktycznie niezjadliwa. Ale to też kwestia jakości mięsa. Śmiem stwierdzić, że w PL wołowina się nie nadaje do jedzenia na surowo, jest twarda.
...
Napisał(a)
tzn. dopiero we Fr zaczęłam jeść mięso na krwisto, wcześniej też mi nie smakowało.
...
Napisał(a)
my robimy steki z polskiej wolowiny i sa bardzo dobre ale musze byc rozowe w srodku jak sa well done to sa niezjadliwe
...
Napisał(a)
jurysdykcjaserio nie lubisz? Bo dla mnie kaczka dobrze wysmażona jest praktycznie niezjadliwa. Ale to też kwestia jakości mięsa. Śmiem stwierdzić, że w PL wołowina się nie nadaje do jedzenia na surowo, jest twarda.
Nie lubię, bo nie jadłam, o. może jakby mi kto zaserwował takiego naprawdę dobrze zrobionego to bym spróbowała. A tak się brzydzę.
No właśnie jedne cycek kaczy dobrze wysmażony był twardy a drugi kruchy i soczysty. No zależy od jakości.
...
Napisał(a)
Siema
Mmm krwiste Najlepsze
Kaszka fajna dziewczyna z Ciebie to nie daj się facetowi, są na tym świecie fajne egzemplarze
Mmm krwiste Najlepsze
Kaszka fajna dziewczyna z Ciebie to nie daj się facetowi, są na tym świecie fajne egzemplarze
...
Napisał(a)
To prawda ze w pl nie ma dobrej wolowiny na stejki,ale jakos. Trzeba zyc,moj robi niezle stejki a ja niezbyt zjadliwe nawet z tego samego miesa takze talen tyz sie liczy:/
...
Napisał(a)
Jak się kiedyś faktycznie zwalicie do Paryża, to zapraszam na grilla i cote de boeuf grillowane na soli grubo mielonej ;)
A z rad związkowych, jak kurde zmusić faceta do prawienia komplementów, bo mojego nie potrafię urobić w żaden sposób...
A z rad związkowych, jak kurde zmusić faceta do prawienia komplementów, bo mojego nie potrafię urobić w żaden sposób...
...
Napisał(a)
jur ja jade w tym roku :D
Poprzedni temat
Aktywnie w ciąży
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- ...
- 302
Następny temat
Jogurt naturalny z miodem
Polecane artykuły