Mam taki problem. Robie razem bika i trika i nie wiem czy mam robic superserie czy najpierw bika a pozniej trika???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Cel: masa
Staż: 2 lata
rozplanowanie
Pon:
Klata+nogi
Wt:
Plecy
Czw.
Bic+tric
Pt
Barki
Wiem, ze lepiej byloby np.klata+tric, plecy+bic, barki+nogi
ale ostatnio tak robilem. Chcialem teraz sprobowac cos takiego
Staż: 2 lata
rozplanowanie
Pon:
Klata+nogi
Wt:
Plecy
Czw.
Bic+tric
Pt
Barki
Wiem, ze lepiej byloby np.klata+tric, plecy+bic, barki+nogi
ale ostatnio tak robilem. Chcialem teraz sprobowac cos takiego
...
Napisał(a)
spoko ale - glownie
- meczysztrica a pdien potem bary - eee
- nogi a dzien po tym plecy [chodzi o prostownik] - ee
- meczysztrica a pdien potem bary - eee
- nogi a dzien po tym plecy [chodzi o prostownik] - ee
...
Napisał(a)
Tric i bic na jednym treningu to by jeszcze uszlo, ale rozplanowanie fatalne. Klata + nogi na jendym treningu? - odpada (to sa 2 duze partie miesni), plecy po treningu nog? - odpada (prostownik za bardzo dostaje), bic 2 dni po treningu plecow? (nie sadze aby zregenerwoal Ci sie po treningu najszerszego grzbietu), barki dzien po treningu trica? - nie ma takiej opcji, zeby sie tric zregenerwoal a on tez mocno przy barkach pracuje.
Rozplanowanie np takie zrob:
pon klata + tric
sr plecy + bic
pt nogi + barki
Rozplanowanie np takie zrob:
pon klata + tric
sr plecy + bic
pt nogi + barki
===> ...::: mafia-kafary-sfd-pl :::...<===
Rzuc dziewczyne zanim ona rzuci Ciebie ;D
...
Napisał(a)
No pisalem ze ostatnio tak cwiczylem, i teraz chce troche inaczej.
Wiem, ze nogi i klata to dwie duze partie ale jak bym robil barki i nogi to tez sa dwie duze partie, a wole nogi z klata bo do nog nie musze sie az tak przykladac bo trenuje je prawie codziennie (bieganie, rower i kickboxing)
Wiem, ze nogi i klata to dwie duze partie ale jak bym robil barki i nogi to tez sa dwie duze partie, a wole nogi z klata bo do nog nie musze sie az tak przykladac bo trenuje je prawie codziennie (bieganie, rower i kickboxing)
...
Napisał(a)
BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!
...
Napisał(a)
zrób najpierw tricka a potem bicka zobaczysz jaka za***ista pompa!
*
...
Napisał(a)
jezeli robiszbiceps i triceps razem to co jakis czas mozesz stosowac superserie bo fajna pompa gwarantowana,sporobuj tez serii laczonych ktore potrafianiezle dac w kosc
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!