Widze ze nie odpuscisz tej silki na tydzien, biedy sobie narobisz, kulturysta zawodowym nie jestes... Ha
...
Napisał(a)
Ok rozumiem Ale wiecie jakie to ciesnienie na siłownie jest a tu lipa bo nie można :D postaram sie nie cwiczyć :) ale co bieganie ma do bicepsa ?
...
Napisał(a)
"Jak robiłem trening to łączyłem biceps i triceps ale teraz wiem ze to chyba nie jet dobre połączenie bo przy treningu bicepsa pracuje triceps i na odwrót"
Wystarczy znać podstawy anatomii a Ty chyba przez te 2 lata poza robieniem bezmyślnego treningu nic więcej się nie nauczyłeś i nie dziwie się, że efekty słabe.
Te porady mnie rozwalają. Autor sam nie wie co mu jest ale porada tygodnia i tak wygrała - idź pobiegaj
Chyba do lekarza
Wystarczy znać podstawy anatomii a Ty chyba przez te 2 lata poza robieniem bezmyślnego treningu nic więcej się nie nauczyłeś i nie dziwie się, że efekty słabe.
Te porady mnie rozwalają. Autor sam nie wie co mu jest ale porada tygodnia i tak wygrała - idź pobiegaj

...
Napisał(a)
Wybacz. Mój błąd ale to nie zmienia faktu, że trening kompletnie do wymiany. Więcej nie znaczy lepiej 

...
Napisał(a)
widzę temat się rozpędził, triceps z bicepsem to jedno z bardziej popularnych połączeń partii, możesz go nawet ćwiczyć w superseriach, jak dla mnie super pompa na łapie, ale ty ćwiczysz 4 tygodnie wiec nie potrzebne Ci takie kombinacje, poczytaj podwieszone tematy:
Pierwszy rok treningów https://www.sfd.pl/[ART]_Pierwszy_rok_treningów_-t906985.html
A co do ćwiczeń pewnie możesz iść zrobić nogi, lub "pobiegać" tylko po co ? ty masz iść do lekarza
Pierwszy rok treningów https://www.sfd.pl/[ART]_Pierwszy_rok_treningów_-t906985.html
A co do ćwiczeń pewnie możesz iść zrobić nogi, lub "pobiegać" tylko po co ? ty masz iść do lekarza
...
Napisał(a)
Zawsze dobrze radze, a Ty co tylko zla opinia nicniewarta, idz pobiegaj :)
...
Napisał(a)
Macie racje pójscie do lekarza sprawa pierwszo rzędna będe wiedział co mi jest i na czym stoje co do treningu rozmawiałem z kilkoma osobami i radzili zmienić trening mniejsze ciezary bardziej technicznie przypominam ćwicze 4 miechy najpierw 3 miesiące dieta redukcyjna + trening w domu z fit bieganie rower potem siłownia sądze ze lekkie bieganie nie zaszkodzi i jakiś rowerek bede czuł się lepiej ze troche poćwiczyłem a bicepsa nie przeciąże :) Ciboq dzięki za artykuł na pewno poczytam i dowiem się kilku ważnych rzeczy :)
...
Napisał(a)
Albo popal sobie, sie rozluznij :) Zawsze na regeneracji tak robie i pozniej jestem o wieeele spokojniejszy :).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!