Witam was ćwiczę FBW nie przeszło 2 miesiące . Na początku mierzyłem sobie obwód bicepsa który miał 29cm wczoraj mierzyłem ma tyle samo :( Wydaje mi się , że coś jest nie tak ponieważ po dwóch miesiącach pracy powinien chociaż o ten 1cm zwiększyć się , np po klacie widzę efekty triceps też troszkę ale po bicepsie nic :( Coś jest nie tak ? Na biceps robie Uginanie rąk stojąc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a robisz pierwsze przysiady??
I come back...
Prawdziwi rzeźnicy wychodzą z piwnicy..
...
Napisał(a)
nie wiem cyz dobrze zrozumiałem ale nogi mam przed bicepsem wiec robie przysiady ze sztanga i wspiecia i wlasnie po nogach mmam biceps
...
Napisał(a)
to żle ćwiczymy od najwiekszych partii do najmniejszychh... poczytaj posty podwieszone i sie nie oddawaj pozdrawiam:D
...
Napisał(a)
normalnie mam
klata
barki
triceps
plecy
nogi
biceps
------
biceps za barki zamienię a barki przed nogi i plecy dobrze rozumiem ?
btw. czyli 2 miesiace na marne z bicepsem ?;/
klata
barki
triceps
plecy
nogi
biceps
------
biceps za barki zamienię a barki przed nogi i plecy dobrze rozumiem ?
btw. czyli 2 miesiace na marne z bicepsem ?;/
...
Napisał(a)
normalnie to by wyglądało... np nogi, klata, grzbiet, barki, biceps, łydki, brzuch:)
biceps z tricepsem możesz mieszać raz na jednym treningu raz na drugim treningu np pon: bikol, wt: trikol, śr: bikol itd...:) pozdro<spoko>
biceps z tricepsem możesz mieszać raz na jednym treningu raz na drugim treningu np pon: bikol, wt: trikol, śr: bikol itd...:) pozdro<spoko>
...
Napisał(a)
Jesli tak zrobisz, to bedzie juz w ogole zle. Nigdy nie rob bicepsa przed plecami.
Jak kolega wyzej, od najwiekszych do najmniejszych
Nogi, plecy, klatka, barki, triceps, biceps
Dlaczego plecy i nogi robisz pod koniec? Nogi to polowa Twojego ciala, nie zaniedbuj ich.
Poza tym Twoj klopot wynika z pewnoscia z tego, ze nie masz diety. Nie oczekuj wiec efektow.
Zmieniony przez - Ballomus w dniu 2010-02-11 14:32:17
Jak kolega wyzej, od najwiekszych do najmniejszych
Nogi, plecy, klatka, barki, triceps, biceps
Dlaczego plecy i nogi robisz pod koniec? Nogi to polowa Twojego ciala, nie zaniedbuj ich.
Poza tym Twoj klopot wynika z pewnoscia z tego, ze nie masz diety. Nie oczekuj wiec efektow.
Zmieniony przez - Ballomus w dniu 2010-02-11 14:32:17
...
Napisał(a)
Biceps cwicz w zakresie od 8 - 10 powtórzeń z przerwami w seriach max do 1 min, kiedy cwiczysz np. uginanie ramion sztangą stosuj raz szerszy chwyt raz węższy zaangażujesz obie głowy mięśnia, nie opuszczaj sztanigi do końca(nie opieraj o uda), ani nie uginaj ramion całkiowicie - staraj się aby biceps pracował w takim zakrasie aby był w ciągłym napięciu, nie zapominaj też o młotkowaniu. pozdo
...
Napisał(a)
raz to ze nie cwicze codziennie tylko 3 razy w tygodniu i jest to FBW wszystko na jednym treningu ... wiec nei rozumiem kompletnie ciebie '_vvonsky'
nogi nie robie nia kazdym treinngu poniewaz poprostu nie moge tak mnie bolą ze to jest parodia jakas staram sie robic z malymi obciazeniami ale nawet i tak jest w Ch** ciezko ;/ poczatki byly latwe duze obciazenia zarzucalem i lekko robilem przysiady po paru tyg wgl nie moge robic ;O ale staram sie ..
Dlaczego tak ? nie wiem moze poprostu dlatego ze jestem amatorem i nie wiedzialem
diety fakt nie mam , mam juz wyskrobana ale na razie sie nie stosuje
Tommy01- tak robię własnie pierw x12 x10 x8 przerwa okolo 1min staram sie dobrze technicznie robic
pzdR
nogi nie robie nia kazdym treinngu poniewaz poprostu nie moge tak mnie bolą ze to jest parodia jakas staram sie robic z malymi obciazeniami ale nawet i tak jest w Ch** ciezko ;/ poczatki byly latwe duze obciazenia zarzucalem i lekko robilem przysiady po paru tyg wgl nie moge robic ;O ale staram sie ..
Dlaczego tak ? nie wiem moze poprostu dlatego ze jestem amatorem i nie wiedzialem
diety fakt nie mam , mam juz wyskrobana ale na razie sie nie stosuje
Tommy01- tak robię własnie pierw x12 x10 x8 przerwa okolo 1min staram sie dobrze technicznie robic
pzdR
...
Napisał(a)
cwiczylem takim planem
klata - wyciskanie sztangi na lawce prostej
barki - wcysikanie sztangielek stojac
triceps - wyciskanie francuskie
plecy - podciaganie na drazku
nogi przysiady ze sztanga , wspiecia na palcach
biceps - uginanie rak przodem stojac
jakas modyfikacja ?
klata - wyciskanie sztangi na lawce prostej
barki - wcysikanie sztangielek stojac
triceps - wyciskanie francuskie
plecy - podciaganie na drazku
nogi przysiady ze sztanga , wspiecia na palcach
biceps - uginanie rak przodem stojac
jakas modyfikacja ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!