Szacuny
1
Napisanych postów
291
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3317
Wiem ze bez kluby nie moge startowac w zawodach, ale co mam zrobic gdy w Krakowie jest tylko jeden (Azory) ?
Pytanie 2: czy jak trenuje normalnie klate, tzn robie trening 6tyg potem zmieniam na inny to bedzie OK? bo nie robie zadnych dupereli typu 2 deski, lub trzyamie 140% przez 10sec, waskich uchwytów czy skosnej w dol. Jak bym zaczal to robic to beda dobre efekty?
i mam pytanie do tego, 80%*8pow*2serie w 1 tygodniu, 85%*5pow*2serie w 2 tygodniu itp ?
Glownie chodzi mi o znaczne poprawienie rekordu, mam 17lat niedlugo 18 i chcialbym wystapic/sprobowac na jakims turnieju/zawodach w kategori mlodziki
Szacuny
1
Napisanych postów
291
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3317
No napisalem ze w Krakowie jest tylko 1 klub WL z tego co mi wiadomo, czyli TKKF AZORY, a szukam jakiesgos klubu a dla mnie ten jest za daleko i czy znasz jakies inne w Krakowie?
Szacuny
2
Napisanych postów
689
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
20220
lol12: napisales to zdanie w taki sposob, jakbys mial jakies zastrzezenia co do tego klubu i nie chcesz tam przynalezec. TKKF AZORY to bardzo dobry klub, kumpel w tamtym roku chodzil tam na silownie i bardzo sobie chwalil, wszyscy sa bardzo pomocni, przyjaznie nastawieni i w ogole. Powinienes sie cieszyc ze w Twoim miescie jest jakis profesjonalny klub wyciskaczy/trojboistow, wiele osob tu na forum nie ma takiej mozliwosci. Pojedz, porozmawiaj, jesli Cie przyjma to przeciez nie musisz u nich ciagle trenowac, treningi mozesz robic na silowni w Twojej okolicy, a do klubu bedziesz jezdzil co jakis czas na jakies konsultacje, sprawdziany itp.
III miejsce w MP 2009r, 2011r
II miejsce w PP w WL 2009r, 2010r
Szacuny
1
Napisanych postów
291
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3317
Sory to zle mnie zrozumieliscie, ja tylko mialem na mysli to że mam w Krakowie jeden klub WL tylko.
A do tego klubu na Azorach nic niemam, bo nawet tam nie bylem, ale sprobuje tam przyjsc. Wzorek macie jakies wymagania do przyjmowania nowych ?
Zmieniony przez - lol12 w dniu 2008-04-22 19:37:27
Szacuny
5263
Napisanych postów
19380
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
336501
Już Ci wszystko wujaśnił Dziko Poprostu przyjedż do nas najlepiej między 9.00-15.00 bo wtedy jest prezes.Pogadamy ,sprawdzimy co potrafisz i tyle.
Specjalnych wymogów niema.
Szacuny
1
Napisanych postów
291
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3317
No chciałbym poznac Wasze zdanie bo nie chce sie osmieszac :p
Mam 17lat, waze troche ponad 90kg i moj aktualny rekord to 117kg choc mysle ze 120kg dalbym rade. Staz profesjonalny to moze 2 miesiace, bo wczesniej to od czasu do czasu u kumpla na ławeczce.
Kurde chyba malo wyciskam bo jak patrzylem na rekordy w mojej kategori to 170kg, duzo mi brakuje :D