a wiec tak, na wstępie chce wszystkich poinformować że dane w profilu są nie aktualne bo troche dosięgneły mnie "lekkie" spadki po moich ostatnich cyklach alkoholowych które trwały ponad pół roku i po tym jak stwierdziłem że bramka nie chce mnie wpuszczać to musze skończyć z tym hedonistycznym życiem i byc postrachem bramkarzy i być głównym celem erotycznym naszej przeciwnej płci na plaży
A wieć tak, zdecydowałem sie na NANO VAPOR i na STORMA, (nie brałem jeszcze takiej mieszanki) ale jak wiadomo na plaży rządzi również a raczej przedewszystkim rzezba, wiec trzeba cos spalić i tu... w planie jest ECA (dla nie nie świadomionych: efedryna, aspiryna, kofeina)
Wiec pytanie brzmi jak to zrobić!
NANO I STORMA starczy mi na dwa 4-5 tygodniowe cykle
licząć że będe brał
DT: NANO przed tre, STORM po treningu
DNT: STORM w godzinie treningu
Nie wiem czy zrobić dwa cykle a pomiedzy (na redukcji) wstawic ECA, czy zrobić jeden dłuższy ale połączyć to!
Jak wówczas przyjmować suple i eca??
Jak dostosować do tego diete??
Prosze o pomoc!!
Zmieniony przez - error1989 w dniu 2008-03-18 22:40:03

A wieć tak, zdecydowałem sie na NANO VAPOR i na STORMA, (nie brałem jeszcze takiej mieszanki) ale jak wiadomo na plaży rządzi również a raczej przedewszystkim rzezba, wiec trzeba cos spalić i tu... w planie jest ECA (dla nie nie świadomionych: efedryna, aspiryna, kofeina)
Wiec pytanie brzmi jak to zrobić!
NANO I STORMA starczy mi na dwa 4-5 tygodniowe cykle
licząć że będe brał
DT: NANO przed tre, STORM po treningu
DNT: STORM w godzinie treningu
Nie wiem czy zrobić dwa cykle a pomiedzy (na redukcji) wstawic ECA, czy zrobić jeden dłuższy ale połączyć to!
Jak wówczas przyjmować suple i eca??
Jak dostosować do tego diete??
Prosze o pomoc!!
Zmieniony przez - error1989 w dniu 2008-03-18 22:40:03
Zapraszam---> jakwygraconline.pl