nie bedzie u mnie fajnego opisu pod wypowiedziami
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
-zla dieta
nie mozliwe bys od 2 lat mial 35 bic jesli ww 2 rzeczy masz dobrze.Nawet liczac ze zaczynales od 25 co uwazam za najmniejszy obowd jakim da sie zaczynac.
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones
http://f2.sfd.pl/sb.asp?w=650&p=1/images2006/20060625201642.jpg
zdjecie przed i po ale to stare zdjecia, generalnie zrobil kawal dobrej roboty jak z jego z***ana genetyka
Zmieniony przez - seba_kzn w dniu 2006-11-04 21:17:31
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
pozdro cope