Wlasnie wrocilem z porannego treningu, tak wiec czas na moja relacje.
Rano zjadlem lekkie sniadanko. A po okolo godzinie czasu, moze poltora, wzielem 20g High Kick Pro.
Po otwarciu produktu, czuc lekki przyjemny zapach.. tylko nie wiem czego, bo zawsze mam z tym problem, mi sie kojarzylo z ananasem, ew. jakims tropikalnymi owocami

.
Wsypalem proch( bardzo dobrze rozdrobniony, niemalze pyl) do shakera z ok. 200 ml przegotowanej wody o tempraturze pokojowej.
Doslownie kilka ruchow shakerem, tak by sprawdzic jak produkt sie rozpuszcza, jak sie okazalo - wystarczylo. Troszeczke jedynie sie nie rozpuscilo, doslownie odrobina - ale to zapewne L-Leucyna zawarta w prudukcie.
Smakowalo to.. nie wiem czym, troche ananasem, ale spokojnie do wypicia. Zreszta kto kupuje przedtreningowki, ze wzgledu na smak

.
Po okolo 25 minutach bylem juz silowni na ktory mialem zaplanowany
trening miesni plecow oraz 15 minut treningu bokserskiego na worku w ramach aero

.
Przede wszystkim odczuwalne zwiekszone skupienie na treningu oraz chec do do cwiczenia. Od razu po kilku ruchach odczuwalne wieksza wytrzymalosc, podczas powtorzen zmeczenie przychodzilo pozniej, co w moim przypadku przelozylo sie na to, iz wykonywalem dodatkowe drop serie. Po wykonaniu wszystkich zaplanowanych cwiczen + drop serii, chec do treningu dalej byla wysoka, a zmeczenie mimo ciezkiego treningu stosunkowo niskie, tak wiec dolozylem dodatkowe dwa cwiczenia na prostownik oraz kaptury - co na pewno bylo efektem spozycia High Kick pro.
Po treningu silowym, szybkie przejscie na worek, sporo szybkich uderzanych kombinacji w naprawde niezlym tempie - wytrzymalosc zdecydowanie na plus

.
Produkt jednym slowem dziala, tak jak powinnien!
Ocena: 2.5/3