Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
955
Jestem zadowolony.Jakość/cena -dobry.Nie rozumiem jak mozna po tym pawiowac,a wg.opinii co niektorych ze,truskawki przełknac sie nie da polecam sprobowac np.tunczyka zmielonego z oliwkami, przecierem pomidorowym i wodą.Ewentualnie łyknąc na noc 6białek z zoltkiem i mlekiem.Ja 737 polecam.Stosowałem go z mono,tauryną,zma i Ostrowią.W 2mieisace przyszło 4kg na czysto.Przeszkadzac moze ziarnistość,cos jakby roztwór drobnego piasku oraz początkowe wzdęcia :)
Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
875
przyznam ze szczerością ze wypiłem duze wiadro tego specyfiku jakis rok temu nie byłem za bardzo zadowolony z tego produktu w porównaniu z MASS GAINEM (oba z tej samej firmy) ale smak moze byc i rozpuszczalnosc taka sobie nie najgorsza :) ale tera ponoc skład sie zmienił na plus moze warto zakupic i sprubowac teraz :) za ta kase to na prawde rewelka :) pozdro:)
prawdziwe cudo bez cene za wszystki inne SUPLE zapłaczisz master cart
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
35
Bardzo dobry produkt.Przy spożyciu 400g dzienni.Do każdej porcji proponuję dodać 20 g czystej proteiny np.ostrowi czy jakiej kolwiek innej w zależności od gróbości portfela to dla tych którym białko z gainera nie bardzo sie podoba.
Polecam przy odpowiednim dawkowaniu i drobnych domieszkach może śmiało konkurować z dużo droższymi preparatami typu gainer
Szacuny
2
Napisanych postów
350
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5759
wszyscy narzekaja na jakosc bialka, ale porownujac aminogram z innymi gainerami np. gain bolic wychodzi korzystniej wiec moze nie jest az taki zly..... cena zdecydowanie zacheca
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
35
Po zjedzeniu 6kg.Stwierdzam co następuje.
1.działanie antykataboliczne po wysiłkowo pozytywnie
2.przyrost masy ujdzie w tłoku .Ale w obwodach wcale tego nie widac
3.ogólne wrażenie dobre.Ale bez rewelacji
PODSUMOWUJAC-wart tej kasy mozna spróbować.Ale gigantycznej masy
nie dostaniecie
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1067
Przede wszystkim zachecajaca jest cena tego gainera,w tym przedziale cenowym ciezko jest kupic gainera 3kg za okolo +/- 60 zl!! w smaku nie jest najgorszy choc najlepszy tez nie jest !! alternatywa dla osob z nieduzym budzetem na "dodatki do silowni"
Szacuny
11
Napisanych postów
485
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2305
koleś zapodał mi szejka na siłce------wiem ,że jest tani ale na miłość smak nie do przyjęcia--czy tak trudno zrobic smaczna odżywke ,której wiekszą część stanowia węgle----jak bym był biedakiem to wolał bym poprosic mamuske żeby mi upiekła blache sernika
Zmieniony przez - jabpol w dniu 2008-07-21 22:44:06
Ubi lex, ibi poena
MEMBER OF BIG MOTHERf***ER CLUB