WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Megabol - Gainer 737

temat działu:

Megabol

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 147622

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 808
Powiem tak kupiłem raz 3kg w smaku był taki sobie (tofi) efekty nie bardzo zauważyłem troszkę przybrałem masy ... nie było źle ale przy drugim opakowaniu myślałem żę krew mnie zaleje niby to samo ale rozpuszczalność daremna tak samo smak duzo gorszy ... szkoda wyrzucić ale zdecydowanie wolę dołożyć u kupić mutant mass :) o niebo lepszy :)

:)

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 460
Odświeżam. Właśnie doszedł mi 737 o smaku wanilia-biszkopt. Jest mega słodki, aż wykręca morde, ale da się to pić w sumie. Rozpuszczalność ok. Mieszałem w szejkerze. Zobaczymy jak efekty

Pozdro

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 234 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4914
+ 6 kg w 2 miesiace, wydaje sie byc OK

"Pompuj, pompuj, pompuj czlowieniu, trenuj.
Ujrzysz progres w oka mgnieniu.
Nawet gdy ktoś rzuci Ci wyzwanie,
jak spartanie vis-à-vis wygranej staniesz."

Grudzień 2012 --> wielki powrót

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1313 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 21954
I te 6kg zawdzięczasz stosowaniu gainera?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52091 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
może i zawdzięcza skoro w tym gainerze prawie same cukry proste są
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 76 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 822
O efektach sie nie wypowiem. Bo dopiero zakupilem 3 kg. Biore na wyjazd, zeby ewentualne braki w diecie (sniadanie) uzupelnic czyms lepszym niz bagietka.

Natomiast powiem coś o smaku, mimo, że z mlekiem jest to kompletny syf. Jesli nawet łowickie czy ostrowia ci nie smakuja, to tego nie bierz. Smak wziąłem biszkopt waniliowy. A jest hmm... mąka, kwasna smietana, cukier. Dodatkowo drapie gardło ;), kwaśny jest strasznie. Ale wiadro dobre, bede miał na śruby jak sie gainer skończy.
Jedyny plus w kwestiach smakowych to chyba rozpuszczalność, bo, o ile czuć posmak mąki to grudy nie zostają, a i nie klei sie do ścianek shakera tylko rozpuszcza elegancko
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 136 Napisanych postów 4193 Wiek 39 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 44226
Ludzie ogarnijcie się, jak pijecie carbo po treningu to jest ok, ale jak ktoś wypije 737 to już że łyka syf. Nawet jeśli jest w nim przewaga cukrów prostych to cena i zawartość jakiegoś tam białka działa na wielki plus. 100 razy wole 737 niż carbo.
Ciastko biszkoptowe wchodzi pięknie. pzdr
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 352
jak komuś nie smakuje, to polecam dokupic quick cao w biedronce:D i wymieszac to w mleku, wtedy czuc kakao a gainera wogóle

Kulturystyka kształtuje umysł i ciało

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 125 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 851
Kupiłem 6 kg o smaku wanilij . Smakuje mi - lepszy smak od maganum 8000 o smaku banana . Elegancko mi się rozpuszcza w szejkerze .

Każdy piszę, że syf a dużo ludzi to kupuje .

Pozdro :}
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 96 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 416
niewiem jak takie g**** można kupic i żreć, odpadki w proszku
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Megabol - Expander

Następny temat

Megabol - L-Glutamine Pharmaceutic

electro
Polecane artykuły