ludzie pomozcie bo c.h.u.j wie co bedzie dalej!
cwicze rok ---> wygladam jak p.i.z.d.a!
ogladam fotki ludzi co cwicza rok to mi sie chce beczec!
w pasie mam 88 cm----> wyrazna przesada a reszta normalna jak na moj wzrost i wage! (co zrobic zeby spadlo)?
nie mam krzywego kregoslupa bo bylem u lekarza ale mam tendencje do garbienia sie!co zrobic zeby sie nie garbic?cwiczenia na prostowniki grzbietu nic nie daja!----> od tej postawy klatka mi nie wy.je.b.a.l.a do przodu tylko jest zapadnieta!jak sie wyprostuje to cos widac ale ja nie potrafie chodzic prosty jak kaczka
--> mysle nad pajaczkiem ale to chyba*****a pomoze!bede wkladal jakis trzonek za placy poziomo i moze sie wybrostuje!nie mam juz chceci jak widze takie dno!
nie wiem czy mam trening dobry!moze to przez niego nic sie nie rzezbie bo jest zly i cwicze na cos innego calkiem! moglby mi ktos go ocenic ale tak fachowo?moze cos pozmieniac moze czas by byl juz na redukcje?
moj trening wygladal nastepujaco:
pon.
klata
plasko 6 serii x 8 powtorzen
skos 4 x8
sztangielki na skosie 3x8
rozpiety 3x8
wt
tric
hantelka za glowa 4 x 8
francuz do czola 4 x 8
sztanga za glowe 4 x 8
sr.
bic
sztanga 4x8
o kolano 4x8
mlotki 4x8
czw.plecy
wioslo hantla 3x8
wioslo sztanga 3x8
sklony dzien dobry 3x8
szrugsy 3x8
(nie mam drazka wiec nie robie najszerszych ale mysle nad tymi niedlugo bede mial!ttylko sie zastanawiam czy warto to robic jak rok nie robilem)
PODKRESLAM ZE PLECY CWICZE OD 1,5 - 2 miechow tak samo barki!
pia.
barki
zza glowy 3x8
sprzed glowy 3x8
hantelkami w bok 3x8
podciaganie do brody 3x8
nog nie cwicze bo mam problemy z kolanmi!
ludzie prosze was pomozcie mi!hcce jakos wygladac ale jakoas mi nie idzie!
wyniki siolwe sa nawet dobre ale nie wyglad estetyczny!dosc siy chce wyglad!znajdzie sie ktos taki co mi pomoze?
cwicze rok ---> wygladam jak p.i.z.d.a!
ogladam fotki ludzi co cwicza rok to mi sie chce beczec!
w pasie mam 88 cm----> wyrazna przesada a reszta normalna jak na moj wzrost i wage! (co zrobic zeby spadlo)?
nie mam krzywego kregoslupa bo bylem u lekarza ale mam tendencje do garbienia sie!co zrobic zeby sie nie garbic?cwiczenia na prostowniki grzbietu nic nie daja!----> od tej postawy klatka mi nie wy.je.b.a.l.a do przodu tylko jest zapadnieta!jak sie wyprostuje to cos widac ale ja nie potrafie chodzic prosty jak kaczka

nie wiem czy mam trening dobry!moze to przez niego nic sie nie rzezbie bo jest zly i cwicze na cos innego calkiem! moglby mi ktos go ocenic ale tak fachowo?moze cos pozmieniac moze czas by byl juz na redukcje?
moj trening wygladal nastepujaco:
pon.
klata
plasko 6 serii x 8 powtorzen
skos 4 x8
sztangielki na skosie 3x8
rozpiety 3x8
wt
tric
hantelka za glowa 4 x 8
francuz do czola 4 x 8
sztanga za glowe 4 x 8
sr.
bic
sztanga 4x8
o kolano 4x8
mlotki 4x8
czw.plecy
wioslo hantla 3x8
wioslo sztanga 3x8
sklony dzien dobry 3x8
szrugsy 3x8
(nie mam drazka wiec nie robie najszerszych ale mysle nad tymi niedlugo bede mial!ttylko sie zastanawiam czy warto to robic jak rok nie robilem)
PODKRESLAM ZE PLECY CWICZE OD 1,5 - 2 miechow tak samo barki!
pia.
barki
zza glowy 3x8
sprzed glowy 3x8
hantelkami w bok 3x8
podciaganie do brody 3x8
nog nie cwicze bo mam problemy z kolanmi!
ludzie prosze was pomozcie mi!hcce jakos wygladac ale jakoas mi nie idzie!
wyniki siolwe sa nawet dobre ale nie wyglad estetyczny!dosc siy chce wyglad!znajdzie sie ktos taki co mi pomoze?