SIEMKA! Mam powazny problem dotyczacych moich nóg i pupy :P.Mianowicie w tamtym roku wazylem 96kg :P.Gdy nadeszlo lato 2005 postanowilem cos zrzucic.Przez 3 miesiace biegalem, jezdzilem ok 100km na rowerze w tygodniu by zrzucic tluszcz szczegolnie z nog i pupy.Po trzech miesiacach schudnąlem ok 5-6kg.Niestety wszysko spadlo z brzucha :( a nogi jak byly grube tak sa.Cala jesien i zime przepracowalem na silowni (5 rqazy w tyg).Moje wymiary 115cm klata 38,5bic 79-talia 64-udo 100-biodra!!!!.Mimo iz przez caly rok cwiczylem nogi,biegalem jezdzilem na rowerze to nic nie spadlo tluszczu a wierzcie mi ze mam go duzo.W ciagu roku schudlem ok 13KG.w 2005 roku mialem ok 93-94cm w pasie a dzis jest juz tylko 79 :) co bardzo mnie cieszy.Moja sylwetka jest ladna,na brzuchu jest widoczna kratka :P ale co z tego skoro na mojej dupie i nogach wciaz jest tluszcz.w ciagu roku moze 1-2cm tylko spadly a co to jest w porównaniu z 14cm z brzuchu.Ja juz niewiem co mam robic i dlaczego tak jest.Probowalem wszystkiego.Niewiem co mam robic,w czym jest problem skoro cwicze,biegam.Zaryzykuje stwierdznie ze
wiecej cwicze nogi niz gore.Dlaczego tak jest ze gore mam ladnie wyrzezbiona a dol jak stara baba :(.Moze to jest dla was smieszne i nie jeden mnie wysmieje i z gnoji ale dla mnie to jest powazny problem.PROSZE O POMOC CO ROBIC MOZE JEST JAKIS PLAN TRENIONGOWY KTORY MI POMOZE PROSZE!!!!
wiecej cwicze nogi niz gore.Dlaczego tak jest ze gore mam ladnie wyrzezbiona a dol jak stara baba :(.Moze to jest dla was smieszne i nie jeden mnie wysmieje i z gnoji ale dla mnie to jest powazny problem.PROSZE O POMOC CO ROBIC MOZE JEST JAKIS PLAN TRENIONGOWY KTORY MI POMOZE PROSZE!!!!