Ciagle ktos pisze do mnie na GG z roznymi idiotycznymi pytaniami o trening, diete, pytaja sie ile za rok beda mieli w lapie, juz wkurza mnie to. Np przed minutka: "a jak bym nie miał diety i bym cwiczył 3 dni w tyg i bym wiecej jadł co teraz to bym miał z 37 na łapie".
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
troche to jest denerwujace, a glownie pytania dotyczace mety, omy i plazowej sylwetki w 5 minut, bo tego jest najwiecej
POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
Heh,a do mnie pisza. Pytaja przez pol dnia o odzywki,dawkowania, diete,treningi chca. A pozniej kupuja w innym sklepie
I co?

I co?

-= Powrót po 9 latach nieobecnosci :) =-
...
Napisał(a)
Chyba tak zrobie bo juz szkoda mi blokowac. Maja forum to niech tu zadaja pytania a nie mecza ludzi przez GG. zdarza sie ze sa spoko ludzie z ktorymi da sie pogadac ale czasami to az zal dupe sciska 

...
Napisał(a)
Hehe Cichy, o to samo pytaja u mnie tylko ze ja nie mam sklepu wiec sie nie martwie 

...
Napisał(a)
no wkurviające to jest.
Żeby jeszcze miało to pozytywny skutek a tu ni chooja...
Żeby jeszcze miało to pozytywny skutek a tu ni chooja...

co nas nie zabije to nas wzmocni...
zmieniłem światopogląd od kiedy dowiedziałem sie że kwaśniewski to żyd!!!
...
Napisał(a)
ciekawe ilu jeszcze gnebil i dlaczego akurat nas
a to 37 to o to chodzi ze mnie pytal ile cwicze w tygodniu razy mowie ze 3 a on to "to lapa musi isc" a ja mowie ze dopiero zaczyna isc boo od miecha robie mase
a on "acha" i pewnie polazl do ciebie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
50 CENT MA KTOS COS MOZE O TYM KOLESIU???
Następny temat