Szacuny
10
Napisanych postów
1489
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13806
Cokta-skos mocno ryje górne klatki i łączenie z barkami,więc jak już to:
Pierwszy trening WL w tyg-WL trójbojowe + dodatki(dipsy,żołnierskie,hantle)
Drugi trening WL w tyg-Skos + dodatki(wycisk wąsko,franc,dipsy z naciskiem na tric,kark/boczne/tylne barku)
Szacuny
5
Napisanych postów
256
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4071
Kiedys ogladalem filmik na yt z Jankiem Wegiera(chyba dobrze napisalem) on cwiczyl na takiej fajnej lamanej sztandze dzieki tamtej sztandze mogl nizej opuszczac jak znajde to wkleje fote takiej sztangi:) no nieukrywam ale troche miesa w gorze klatki przydało by sie:D skos + i WĄSKO tez skatuje barki?
Szacuny
10
Napisanych postów
1489
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13806
wycisk wąsko z założenia najmocniej ryje trice
Super jest ta sztanga ;) chętnie bym sobie taką porobił good morning i przysiady ;) szkoda,że nie poćwiczyłem na niej jak byłem u p.Wegiery na siłowni ;)
Szacuny
5
Napisanych postów
256
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4071
Poczatek treningu 21.40
1Wyciskanie skos + wasko 86,8KGx5reps
-dociskanie do 3dech 1x153KGx2reps
Koniec treningu 21.55
Skos + wasko wszystkie powtorzenia z dosc dlugim przytrzymaniem:) dzis zrobilem nowy rekord przewalkowalem po sobie 153kg:) mialem zrobic 3powt ale po drugim niewiem co sie stalo sztanga poleciala w strone brzucha ale w locie zdazylem ja skierowac bardziej na klate i zaczolem chamowac-duzo to niedalo. pozatym niemialem nikogo do asekuracji. ucieklem z treningu umyc sie a o obecnie jem skromna kolacyjke:D o jeny zebyscie wiedzieli jak to bolalo-zgielo mnie w najgrupszym míejsct:D
Szacuny
5
Napisanych postów
256
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4071
Poczatek treningu 14.30
1Przysiad box dynamiczny 8x72,4KGx5reps
-Przysiad 118,2KGx3reps
2Wyciskanie leżac dynamicznie 8x58,8KGx3reps
-dociskanie (21cm) 153KGx3reps
-drażek 5x+13,6KGx3reps
-uginaníe hantlami 3x27,2KGx8,8,10reps
Koniec treningu 15.15
+10minut rozciagania
przysiad ciezko niewiem czemu. dociskanie dzisiaj juz byl asekurant i juz mniej sie balem i poszlo ok:D reszta wmiare:D
Cokta
niewyzywaj mnie-hehe zartuje mało co a bym był kaleka:D
Wuchta
DZIEKI ważne ze sa, nieważne że spoznione:P na miejsce nawet nieliczylem, byłem najmłodszy-hehe:D Z waga mialem zejsc i zeszlem:) stresik lekki był ale gorzej bywało:D ale za to jakie podjaranie:DDD trzymaj kciuki i to MOCNO!!!:D zacznij trzymac od 9.30 w niedziele:DDD
Zmieniony przez - Kyniek777 w dniu 2011-06-17 22:28:22