Szacuny
0
Napisanych postów
2021
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6887
Szczęście Barcelony , nieszczęście Saragossy cóż , te zwykło sprzyjać lepszym jak wiadomo hehe
Mam nadzieje że w meczu z Celtami szczęście nie bedzie potrzebne do końcowego sukcesu .
Zmieniony przez - Chilavert w dniu 2008-02-17 14:11:16
Praca trenera jest jak molo , zawsze kiedyś się kończy :)
Szacuny
0
Napisanych postów
2021
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6887
No FC Barcelona grając w Glasgow może mieć cieżką przeprawę . Tam ciężko grało się największym ( AC Milan , Man.Utd ). Nie zdziwię się jak w pierwszym meczu padnie wynik nie dający gwarancji Barcelonie że awansuje dalej .
Szacuny
0
Napisanych postów
2021
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6887
"i na pewno nie bedzie tak latwo jak mysla sobie niektorzy kibice FCB " No jeżeli ja już nie myśle że bedzie to łatwa przeprawa Barcelony to chyba już nikt inny tak nie myśli hehe Celtic nie jest taki kaleczny jeżeli chodzi o gre na własnym terenie Może i przy odrobinie szczęścia pokonać Barcelonę Jednak ja nie widzę drużyny z Glasgow na Camp Nou tam będzie dominacja jednej drużyny
Szacuny
2
Napisanych postów
537
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5255
W końcu wykorzystana szansa !!
NIe widziałem meczu więc nie wypowiem się o stylu gry ,ale wydaje mi się ,ze jak od jakiegoś czasu wygraliśmy dzięki wielkiemu fartowi.
Fajnie ,że strzela Henry.W końcu na swojej pozycji - miejmy nadzieję ,że teraz w końcu pokaże dlaczego tyle zapłaciliśmy.
Niedługo mecz z Celticem i przydało by się sprężyć.Nie wiem czy w tym sezonie można jeszcze przy takiej grze na coś liczyć.Ale przydało by się aby odpadli zaraz na początku :)