WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

FC Barcelona.

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 210376

Ankieta

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 24518 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 75482
Pirlo to niech się kvrwa za grę weźmie, a nie wywiadów udziela

Power wears out those who do not have it.

Inne dyscypliny & Hazard

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 5684 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 48576
Można powiedzieć,że niech cały Milan się ogarnie i zacznie coś grać w przyszłym sezonie

Trener Interu Mediolan, José Mourinho, zaczął charakterystyczną dla siebie grę słowną z półfinałowym przeciwnikiem - Barceloną. Nie szczędzi ciepłych słów pod adresem Guardioli.

Inter zmierzy się z byłym klubem Mourinho - Barceloną, we wtorkowym półfinale Ligi Mistrzów. Trener gospodarzy nadal nie jest pewny co do swojej przyszłości po zakończeniu obecnego sezonu.

Portugalczyk był przymierzany na stanowisko trenera Blaugrana tuż przed ogłoszeniem decyzji o powierzeniu drużyny Pepowi dwa lata temu. Były trener Chelsea zaznacza jednak, że obecnie nie jest możliwe objęcie przez niego sterów Barçy ze względu na geniusz Guardioli.

Powiedział: "Całkowicie zgadzam się z tymi, którzy mówią, że prezydent Joan Laporta wybrał lepszą kandydaturę od mojej. Pep jest z pewnością najlepszym trenerem Barcelony i - jak powiedziałem mu osobiście - mam nadzieję, że pozostanie nim już do końca kariery".

Dodał: "Guardiola może być postrzegany jako najlepszy trener na świecie, bo wygrał wszystko w poprzednim sezonie. Jeśli zrobię to ja - wtedy będę mógł być odbierany jako najlepszy. Numerem jeden jest ten, który najwięcej wygrywa".

FC Barcelona - która zremisowała 0:0 z lokalnym rywalem w sobotę - spędziła niedzielną noc w hotelu w Cannes, skąd dziś rano wyruszyła do Mediolanu. W kadrze zespołu nadal brakuje kontuzjowanego Andrésa Iniesty.

źródło: Daily Mail , fcbarca.com
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1820 Wiek 46 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 11819
Nie obawiam się o defensywę. Bardziej interesuje mnie ofensywa. Barcelona ma w tym sezonie LM taki zwyczaj, że lubi remisować na wyjazdach, więc typuję 1:1, ale nie obrażę się, jeżeli Katalończycy wygrają.
...
Napisał(a)
Początkujący
Barcelona ma w tym sezonie LM taki zwyczaj, że lubi remisować na wyjazdach, więc typuję 1:1

W tym sezonie??
LM 2008/2009 :
1/8
1:1 Lyon-Barca ( pierwszy mecz)

1/4
1:1 Bayern-Barca (rewanż)

1/2
1:1 Chelsea-Barca (rewanż )
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1820 Wiek 46 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 11819
Jakiś link? Nie potrafię dobrego znaleźć.
...
Napisał(a)
Początkujący
Też mam kłopoty z linkiem do meczu.Nie mogę się połączyć.

Reso,daj linka,na którym oglądasz

Zmieniony przez - BC_ w dniu 2010-04-20 20:59:39
...
Napisał(a)
Początkujący
1:0 dla Barcy
...
Napisał(a)
Początkujący
Pedro !!
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 230 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 102194
ma ktoś link z transmisją

ciężary to mój żywioł :)

...
Napisał(a)
Początkujący
http://atdhe.net/ Próbuj szczęścia.Ja np. nie mogę się połączyć z żadnym linkiem...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Przygotowanie do Turnieju...

Następny temat

Ronaldo - to juz koniec?

electro
Polecane artykuły