Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11
Czesc. jestem tu nowy... ale nie o to chodzi chyba.
Mam problem... szukam cos dla siebie nie wiem jak by to powiedziec. dobra nie bede dupy trul jade z koksem!
Ja teraz:
-waze 70 kg
-178 wzrostu
-muskulatura? jest jaka jest nie za bogata
Ja po tym jak mi pomozecie:
-90kg moze 100 jak sie da
-jest jakis sposob zeby jeszcze urosnac?
-muskulatura? nie chce wygladac jak koks ale chce miec doskonala budowe kaloryfer itp. rece? nie maga byc zbytnio grubo bo chce cwiczyc taekewondo i aikido.
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11
mam 17 lat i mam sie zamiar wziasc za siebie(pod wzgledem fizycznym jak i sportowym)
najbardziej interesuje mnie taekwondo i aikido bo mi sie przydadza tam gdzie mieszkam:] aha co zrobic mam zebym byl silny ale na takiego nie wygladal(dziwnie to zabrzmialo, chodzi mi o to zeby nie byc napakowanym a byc silnym)
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2855
Punx, dobra rada, jak chcesz być silny to lepiej wyglądaj na tyle siły ile masz. Ja akurat mam cholernie dużo siły jak na moją wagę i wzrost (185cm i 70kg niecałe...), dlatego wychodzę ze wszystkich zaczepek albo bez bójki (po cholerę się bić?), albo z małymi ranami, choć gabaryty mają większe (ale wygrywam, jeśli można to tak nazwać). Czemu dobra rada by jednak wyglądać? Jak masz olej we łbie i nie chcesz się ciągle bić to lepiej masywniej wyglądać, moja postura jest koszmarnie prowokująca, zwłaszcza dla tych chrzanionych dresików (już nie wspomnę, że jeżeli jesteś punkiem, jak wskazuje ksywa, to tym bardziej zachęcająco byś wyglądał). Mam brata, który wcale taki silny nie jest, jednak ma te 198cm i kolo 100kg wagi, i ani razu go nikt nie zaczepił.
Jeżeli jednak masz te ciągoty do bójek to wyglądaj na słabszego, wygrasz z pierwszym, drugim, piątym czy trzydziestym, ale w końcu się przejedziesz, uwierz mi...
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11
czy ja mowie ze mam ciagoty do bojek? chce dobrze wygladac i miec cos w zanadrzu jak mi jakis kibol albo dres wyskoczy z kosa... bo raz tak mialem to sie jakos kuzynem wybronilem i teraz poraz tym skonczyc bo nie mam 14 lat juz.