Z pewnością większość czytelników forum ma podobny problem. Chodzi o pogodzenie szkoły lub pracy z regularnością diety i treningów. Osobiście mój dzień składa się z średnio z 4 posiłków, jednak bywa różnie z ich wartością odżywczą, która uwarunkowana jest głównie czasem potrzebnym na ich przyrządzanie. Najczęściej jem:
- śniadnie - owsianka
-II sniadanie - 2 bulki (obfite, jezeli mozna je tak nazwac) + 2 banany
-obiad (kurczak z ryzem)
-kolacja (najczesciej jakies ciemne pieczywo + 1/2 kostki twarogu z jogurtem naturalnym)
-przed snem (puszka tuńczyka)
Dodatkowo uzupełniam to najczesciej dwoma porcjami gainera MCT, spozywanymi miedzy posilkami. Jednak nie wiem czy robie dobrze trzymajac taka diete, czy raczej niezbedne sa delikatne lub gruntowne zmiany w mojej "diecie". Prosze o rady.Celem jest oczywiscie masa:)Jednak przy wskazowkach prosilbym o uwzglednienie naprawde malej ilosci wolnego czasu! Dziekuje za wysluchanie mojego koncertu zyczen:P Z gory dziekuje za odpowiedzi,
Pozdrawiam,
Mortin!
- śniadnie - owsianka
-II sniadanie - 2 bulki (obfite, jezeli mozna je tak nazwac) + 2 banany
-obiad (kurczak z ryzem)
-kolacja (najczesciej jakies ciemne pieczywo + 1/2 kostki twarogu z jogurtem naturalnym)
-przed snem (puszka tuńczyka)
Dodatkowo uzupełniam to najczesciej dwoma porcjami gainera MCT, spozywanymi miedzy posilkami. Jednak nie wiem czy robie dobrze trzymajac taka diete, czy raczej niezbedne sa delikatne lub gruntowne zmiany w mojej "diecie". Prosze o rady.Celem jest oczywiscie masa:)Jednak przy wskazowkach prosilbym o uwzglednienie naprawde malej ilosci wolnego czasu! Dziekuje za wysluchanie mojego koncertu zyczen:P Z gory dziekuje za odpowiedzi,
Pozdrawiam,
Mortin!
Train Hard Go PRO
-|||------|||-
Krzysztof Piekarz
wazne zebys dostarczyl wszystkich makroskladnikow w odpowiedniej ilosci