Szacuny
1
Napisanych postów
17
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
259
Witam.Mam pytanie odnosnie bicepsow.Mianowicie dowiedzialem sie od znajomego,ze tajemnica "wielkich" bicepsow jest tylko pobudzanie tych miesni poprzez 2-3 cwiczenia po 3 serie zamiast "katowania" ich duza iloscia cwiczen,serii i powtorzen,poniewaz miesnie te sa uzywane na codzien setki razy.
Szacuny
1
Napisanych postów
141
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4490
ja osobiście wole jednak jak wychodządz z siłki nie czuje rąk bo wtedy uważam że dałem z ciebie wszystko i mój trening był udany a jeśli biceps mnie nie boli to czuje sie jakoś tak dziwnie tak jak bym olał wogule trening więc ja osobiście wole sobie troche pokatować ale bez przesady
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2053
Kokon, masz racje. Na biceps wystarczy w sumie 6-8 serii. Jeżeli się wykonuje ćwiczenia dokładnie technicznie z odpowiednim do swoich możliwości obciążeniem to można doskonale napompować biceps w kilku seriach.
Szacuny
4
Napisanych postów
650
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13440
a ja robie 12 serii 4 x 12 hantle na przemian, 4x10 sztanga, 4x10 w siadzie chwyt mlotkowy i nie raz na dobite w podporze pare serii jak narazie jest dobrze
Szacuny
3
Napisanych postów
207
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8198
3 cwiczenia po 3 serie w tym jedna seria rozgrzewkowa kazdego cwiczenia i dwie wlasciwe wykonane poprawnie w zupelnosci wystarcza:> jeszcze zalezy to od tego czy sie wykonuje biceps po jakiejs innej partii co uzywala w wiekszym stopniu bicepsa np po plecach to wtedy juz trzeba troche zmodyfikowac trening
pozdr
Szacuny
42
Napisanych postów
6988
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
52689
zalezy od dnia, jak mam dzien dobroci dla zelaza to i 15 serii potrafie zrobic (lapke pompuje pod 47 wiec nie pisac mi ze pale mieso bo to bzdura)
generalnie cwicze do maksymalnej pompy kazdy miesien
jak sie okazuje ze po 12 seriach jest lipa to sie w****iam i cwicze dalej, mniejsze obciazenie, jeszcze dokladniejsze i wolniejsze ruchy i koncze wtedy gdy juz nic sie nie da zrobic z miesniem