Ćwiczę brzuszek od niedawna i zauważyłem pewną rzecz która mnie nurtuje. Jak sie wyprostuje to nie widać mi kaloryferka, jelśli natomiast pochylę się do przodu widze je jak na dłoni. Czy to tak ma być. Czy jak bede dalej ćwiczył, to będą widoczne nawet wtedy kiedy się wyprostuję??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Po prostu tłuszczyk lekko zasłania.
Pewnie jak się położysz to też widzisz mięśnie brzucha.

...
Napisał(a)
No bo jak sie pochylisz to sa skurzczone a jak jestes wyprostowany to są rozciągniete i jesli ich nie widzisz to są jeszcze malutkie 

...
Napisał(a)
grunt ze widzisz je to masz bynajiej motywacje by dalej go cwiczyc (sam wiem cos na ten temat) o ile wczesniej miales go zasloniete wogole calego.
...
Napisał(a)
mam to samo, chociaż nie, kiedyś tak miałem, teraz mam nawet jak jestem prosty kratke 

...
Napisał(a)
niestety nie widziałem ich wczesniej hehe a teraz macie racje jak sie położe to tez je widze. ciekaw jestem ile to potrwa bym widział je w pozycji stojącej ( biegam po 45 min 6 razy w tygodniu, a do tego aerobowa 6 weidera)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!