04.02.2010
Odsypiałem dziś ostatnie noce, przebudziłem się około 12, uczelnia, trening, zakupy, niedawno dotarłem do domu, dziś znów bezsenna noc – o 5 mam pociąg do domu, więc nie kładę się spać, by nie zaspać.
Nie samą siłownią człowiek żyje...
Zacząłem czytać „Zaginiony symbol” najnowsza książka Dana Browna, po pierwszych kilkudziesięciu strona wydaje mi się bardzo podobna do „Kodu Leonarda da Vinci” , świetnej książki, jednak wydaje mi się, że ta sam historia w krótkim czasie może się przejeść, zobaczymy rano – zapewne dziś skończę.
Dieta
1.Pierś, płatki owsiane, olej rzepakowy, warzywa.
2.Pierś, płatki owsiane, oliwa, warzywa.
3.Pierś, makaron, oliwa, sos.
Vitargo.
4.Pierś, makaron, warzywa.
5.Białko, płatki owsiane, oliwa, warzywa.
6.Jajka, płatki owsiane, oliwa, warzywa.
7.Kanapki jakieś.
Trening:
Wyciskanie na ławce poziomej95kg x10, 100kg x6, 105kg x6, 110kg x4, 115kg x2 (115kg x6, 120kg x4, 122kg x2, 135kg x2)- deska.
Poręcze 10, 10, 10, 10, 10
Komentarz:
Powoli ruszyło wszystko do przodu, 10 serii na razie się sprawdza, zobaczymy jak to będzie za 6 tygodni.
pzdr/
Odsypiałem dziś ostatnie noce, przebudziłem się około 12, uczelnia, trening, zakupy, niedawno dotarłem do domu, dziś znów bezsenna noc – o 5 mam pociąg do domu, więc nie kładę się spać, by nie zaspać.
Nie samą siłownią człowiek żyje...

Zacząłem czytać „Zaginiony symbol” najnowsza książka Dana Browna, po pierwszych kilkudziesięciu strona wydaje mi się bardzo podobna do „Kodu Leonarda da Vinci” , świetnej książki, jednak wydaje mi się, że ta sam historia w krótkim czasie może się przejeść, zobaczymy rano – zapewne dziś skończę.

Dieta
1.Pierś, płatki owsiane, olej rzepakowy, warzywa.
2.Pierś, płatki owsiane, oliwa, warzywa.
3.Pierś, makaron, oliwa, sos.
Vitargo.
4.Pierś, makaron, warzywa.
5.Białko, płatki owsiane, oliwa, warzywa.
6.Jajka, płatki owsiane, oliwa, warzywa.
7.Kanapki jakieś.
Trening:
Wyciskanie na ławce poziomej95kg x10, 100kg x6, 105kg x6, 110kg x4, 115kg x2 (115kg x6, 120kg x4, 122kg x2, 135kg x2)- deska.
Poręcze 10, 10, 10, 10, 10
Komentarz:
Powoli ruszyło wszystko do przodu, 10 serii na razie się sprawdza, zobaczymy jak to będzie za 6 tygodni.

pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]