SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[SPAM] Podobno najbardziej drętwy w historii ;))))))))

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 68241

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 243 Napisanych postów 23792 Wiek 39 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 81252
hET, A JAKBY JAGLANĄ ZMIELIŁ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 243 Napisanych postów 23792 Wiek 39 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 81252
ja ogólnie nie mam cierpliwości do ciast z drożdżami.. weź na to czekaj i się wkurzaj, bo nie wyrosło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 8880 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 71682
Het robilam to ciasto bananowe z maslem orzechwym ono ma miec konsystencje gniotowata?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 203 Napisanych postów 8582 Wiek 36 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 74835
próbowałam
Po prostu to jest takie ciasto, które potrzebuje glutenu żeby mieć strukturę jak trzeba. Próbowałam różnych proporcji mąk (jaglana, gryczana, ziemniaczana). Jednak gluten w drożdżowym ma zanczenie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 203 Napisanych postów 8582 Wiek 36 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 74835
kes - tak. Nigdy Ci w piecu nie wyjdzie "suchy patyk". Dopiero jak ostygnie tak się "zwiera". Wychodzi takie zakalcowate, mokre, ciężkie i nieco kleiste
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 203 Napisanych postów 8582 Wiek 36 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 74835
też zależy od stopnia dojrzałości banana i użytej mąki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 8880 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 71682
oki tyle ze zrobiłam na mace owsianej a banany byly przejzałe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 203 Napisanych postów 8582 Wiek 36 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 74835
czyli, że rozczarowanie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 8880 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 71682
nie dobre tylko pytam czy dobrze wyszło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 203 Napisanych postów 8582 Wiek 36 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 74835
konsystencja zawsze jest gniotowata, więc raczej wyszło ok
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Dieta redukcyjna - proszę o pomoc :(

Następny temat

BCAA, białko

WHEY premium