Też chcę takie żyły!
Zmieniony przez - Czawaj w dniu 2018-06-17 17:25:32
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Czawaj__Dare_to_Dream-t1122605.html Dziennik / Blog, zapraszam!
Sobota: bardzo dobry trening klatki i pleców. Trzymane tempo i ciężary również, siła nie spada. Chociaż przez zmiany siłowni ostatnio ciężko mi ocenić ewentualny progres. Tak czy siak, jest dobrze, na pewno wraz ze spadkiem wagi czy też mniejszej ilości kcal nie lecą w dół obciążenia na treningu.
Niedziela: miało być od rana 45 min aero, ale zrobiłem 30min. Wiedziałem, że w ciągu dnia czeka mnie około 70 min dodatkowej jazdy już w terenie z Frankiem, w odwiedziny do dziadków, jak się okazało, Franek postanowił zadbać o naszą wspólną kondycję i w obydwie strony zasnął nam w foteliku Musieliśmy więc go nieść na rękach, a druga osoba prowadziła dwa rowery
Szczerze, to pompa na treningu w porównaniu do takiego wysiłku to nic Kochany Bobas, uwielbiam go :) Lekko po kilkunastu minutach nie było, ale choćby miały mi te ręce odpaść to bym go niósł.
Tak więc wczoraj sporo dodatkowej aktywności, niestety odbiło się to na gorszym dniu w jedzeniu. Nie ukrywam, wieczorem wpadły 2 piwa i porcja shoarmy z frytkami, a wcześniej 2 posiłki i podratowałem dzień 2 szejkami białkowymi.
Nie w związku z tym (bo się nie 'pochwaliłem' ) ale od dzisiaj Przemek zalecił kolejną obcinkę, od 18.06 czyli od poniedziałku:
W dni MC i HC każdego posiłku -10g ww oraz z posiłków 2,3 i 4 obcinamy po 5g fatu. W dni LC z posiłków 1-4 obcinka -5g fatu , czyli mamy tak:
HC (nogi)
250g B
25g T
300g ww
1. 50g B + 25g T
2,3,4. 50g B + 50g WW
5. Potreningowy - 50g B + 150g WW
MC (inne DT)
250g B
25g T
200g ww
1. 50g B + 25g T
2,3,4. 50g B + 30g WW
5. Potreningowy - 50g B + 110g WW
LC (DNT)
250g B
80g T
75g WW
1,2,3,4. 50g B + 20g T
5. 50g B + 75g WW
Wrzucam tylko część posiłków
- po treningu
- kanapka z wołowiną
- obiad niedzielny
- sobota wieczór
Rano na czczo: 2 kaps REDOX EXTREME
Po śniadaniu i po kolejnych posiłkach: prozdrowotne: omega-3, Mg, potas, Ca, witaminy, d3+k2, q10, czosnek
Do posiłków z ww: chrom, do dwóch w ciągu dnia berberyna, ALA
Przed treningiem i aero: 3 kaps REDOX EXTREME + inne suple w sobotę
Po treningu: 50g izolatu AllNutrition
Na noc: magnez i cynk, minerały, gaba
Adaptogeny: po 2 kaps w ciągu dnia do posiłków
http://www.sfd.pl/TEST_spalacz_REDOX_EXTREME-t1165501-s45.html - redukcja 2018
http://www.sfd.pl/-t1090712-s450.html -> blog treningowy
Póki co dzisiaj micha ogarnięta już co do grama według nowego makro, jestem po 3 posiłkach, przede mną trening bareczków + ramion i do otwarcia sklepu czyli 30.06 cisnę ostro, wstydu być nie może!
http://www.sfd.pl/TEST_spalacz_REDOX_EXTREME-t1165501-s45.html - redukcja 2018
http://www.sfd.pl/-t1090712-s450.html -> blog treningowy
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Czawaj__Dare_to_Dream-t1122605.html Dziennik / Blog, zapraszam!
Dobry, sprawny trening. Chociaż czas 65 min to jednak niewiele szybciej mogłem go robić, po prostu spora objętość robi tego dnia różnicę.
Głód już dzisiaj niezły, na treningu myślałem tylko o jedzeniu po, a tam już nie tak kolorowo sam ryż i jeden bananek dobrze,ze izolat białkowy jako dodatek o przepysznym smaku to się delektowałem każdą łyżką
MC
250g B
25g T
200g ww
1. omlet
2-4. posiłki do pracy
5. po powrocie do domu będzie to coś 50g + 30g, albo kurak z ryżem i warzywami, albo twaróg chudy z jakimś dodatkiem
Rano na czczo: 2 kaps REDOX EXTREME
Po śniadaniu i po kolejnych posiłkach: prozdrowotne: omega-3, Mg, potas, Ca, witaminy, d3+k2, q10, czosnek
Do posiłków z ww: chrom, do dwóch w ciągu dnia berberyna, ALA
Przed treningiem i aero: 3 kaps REDOX EXTREME + 10g bcaa 8:1:1 + 4g aakg + 1/2 shota pump shock
Po treningu: 50g izolatu AllNutrition
Na noc: magnez i cynk, minerały, gaba
Adaptogeny: po 2 kaps w ciągu dnia do posiłków
http://www.sfd.pl/TEST_spalacz_REDOX_EXTREME-t1165501-s45.html - redukcja 2018
http://www.sfd.pl/-t1090712-s450.html -> blog treningowy
Kolejny rash do kolekcji, większy lejek do supli (wraz z pojemnikiem), shoty magnezowe i gaba z dodatkiem melatoniny, po której śpi mi się naprawdę rewelacyjnie
http://www.sfd.pl/TEST_spalacz_REDOX_EXTREME-t1165501-s45.html - redukcja 2018
http://www.sfd.pl/-t1090712-s450.html -> blog treningowy
Odnośnie nowej dostawy - te kurczaki można jeść na zimno czy są tylko wstępnie obrobione ? jak u nich termin ważności ? W takie upalne dni jak były ostatnio nie ma ryzyka że coś się z nimi podzieje podczas dostawy ? ( magazyn , kurier , dostawa itp )
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
BananLekko po kilkunastu minutach nie było, ale choćby miały mi te ręce odpaść to bym go niósł.
<3 Mogę tylko zacytować Siarę: "Wąski.... jak Ty żeś mie teraz zaimponował"
Pochwal się co to za smak izolatu teraz montujesz, że taki pyszny
Kurdę zawsze redukowałem na niskich węglach a wyżej tłuszcze, a ostatnio o wszystkich widzę, że odwrotnie, przemyśleć będę musiał tę kwestię
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
monkey22Odnośnie nowej dostawy - te kurczaki można jeść na zimno czy są tylko wstępnie obrobione ? jak u nich termin ważności ? W takie upalne dni jak były ostatnio nie ma ryzyka że coś się z nimi podzieje podczas dostawy ? ( magazyn , kurier , dostawa itp )
Na zimno raczej nie, chociaż pewnie znajdą się tacy co zjedzą mikrofala 2 min, lub w opakowaniu do wrzątku 10min albo przerzucone i podgrzane na patelni.
Termin ważności bardzo długi ja mam do 03.2019, tutaj na sklepie jest wyjaśniona ta kwestia https://sklep.sfd.pl/SFD_NUTRITION_Dziki_Chicken_-_Kurczak_w_sosie_słodko-kwaśnym_z_ryżem-opis38453.html#opis
"DLACZEGO DATA WAŻNOŚCI JEST TAKA DŁUGA I CZEMU NIE POTRZEBA LODÓWKI? Nasze dania, poddane są procesowi obróbki termicznej, podobnej do procesu pasteryzacji, który polega na krótkotrwałym podgrzaniu posiłku do wysokiej temperatury (powyżej 100°C), dzięki czemu produkt zostaje pozbawiony wszelkiej szkodliwej mikroflory, drobnoustrojów i przetrwalników – są to niezbędne warunki, aby produkt był trwały i nie wymagał chemicznej konserwacji. Podgrzanie wcześniej przygotowanego i zamkniętego posiłku odbywa się w wyspecjalizowanym urządzeniu, które umożliwia przeprowadzenie procesu utrwalenia bez uszkodzenia wewnętrznego wsadu surowcowego oraz samego opakowania. Kluczem do stworzenia trwałego produktu, który nie wymaga stosowania konserwantów, oprócz samego procesu technologicznego, jest zastosowanie wysokiej jakości, wysokobarierowego opakowania oraz zachowanie najwyższych standardów jakościowych samego procesu na linii produkcyjnej.Połączenie wszystkich wymienionych wyżej cech umożliwia powstanie produktu, który pozbawiony jest konserwantów, a równocześnie zachowuje jakość przez długi czas, bez konieczności przechowywania w warunkach chłodniczych."
Właśnie zjadłem kurczaka w sosie słodko-kwaśnym z ryżem i naprawdę bardzo smaczne ale byłem już też mega głodny, zjadłbym z 3 takie opakowania na raz niestety musiałem i tak dzisiaj lekko obciąć fat w śniadaniu , by władować ten posiłek bez obaw (chociaż nie ma dużo tłuszczu to jednak 4,5g w porcji)
Co do temperatury, niby napisane ,ze do 25 stopni przechowywać :)
DJ_DoDo
Pochwal się co to za smak izolatu teraz montujesz, że taki pyszny
Bez zmian od dłuższego czasu jest to słony karmel, chociaż widziałem teraz na sklepie (nie wiem czy w izolacie ale w wpc na pewno) karmel - słone masło orzechowe co też brzmi zacnie , ale póki co jeszcze 1kg słonego karmelu mam na stanie i jakieś resztki 2 smaków delicious
http://www.sfd.pl/TEST_spalacz_REDOX_EXTREME-t1165501-s45.html - redukcja 2018
http://www.sfd.pl/-t1090712-s450.html -> blog treningowy
Cla
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- ...
- 48