Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 24902 razy
Ankieta
TOMASZ ADAMEK PRZEZ KO
18,33% (44)
TOMASZ ADAMEK NA PUNKTY
48,33% (116)
REMIS
0,83% (2)
CHRIS ARREOLA PRZEZ KO
17,08% (41)
CHRIS ARREOLA NA PUNKTY
0,42% (1)
Sprawdzam wynik
15,00% (36)
Autor

TOMASZ ADAMEK VS CHRIS ARREOLA

jarzynek

Wysłana - 09 lutego 2010 13:30    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Walka praktycznie pewna więc myślę że śmiało możemy zaczynać rozmowy na ten temat. Dla mnie to będzie bardzo ciężka walka dla Adamka. Arreola to prawdziwy bydlak i rasowy ciężki. Koszmar ma na prawdę potężne *******nięcie z obu rąk, ma twardy łeb i ma szybkie łapy. Jego minusem jest technika, Adamek z pewnością będzie przewyższał go technicznie. Arreola ma również słabą pracę nóg często idzie do przodu a nogi zostają w tyle. Tomek mógłby go wtedy dobrze skontrować. Wierze ,że pan Gmitruk opracuje na prawdę doskonałą taktykę na Chrisa. Tomek musi poprawić tą gardę ( chociaż zawsze miał z tym problemy i pewnie nigdy do końca tego nie wyeliminuje ). Jeżeli przyjmie tyle ciosów co z Estradą to niestety ale może zostać wyniesiony z ringu. Walka w półdystansie z Arreolą nie może mieć miejsca, chociaż znając górala może jego temperament i chęć wojny weźmie górę w którymś momencie i pójdzie na wymianę, a wtedy może być kiepsko. Jeżeli będzie słuchał rad Andrzeja to będzie dobrze. Wiele osób pisze o betonowej szczęce Tomka, fakt szczękę miał bardzo dobrą w LW i CW teraz walczy w HW i tu musi być niesamowicie czujny. Z Estradą mógł sobie pozwolić na wyłapanie kilku sierpów ale z Arreolą to nie przejdzie z wiadomych powodów. Jeżeli dojdzie do walki to zaryzykuję i postawie na wygraną Tomka na punkty chodź wiem ,że będzie bardzo ciężko. Ciekawy jestem również terminu walki. Jeżeli pojedynek będzie w kwietniu to nie dobrze, gdyż uważam że Adamek powinien mieć trochę więcej czasu na regenerację i pełne oraz dobre przygotowania.

"I try to catch him right on the tip of the nose, because I try to push the bone into the brain." (M.Tyson)

Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 lutego 2010 13:42 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

ANIIMAL

Wysłana - 09 lutego 2010 13:42    Edytuj Cytuj
Adamek na punkty

"Upór i Systematyczność, Efekty Przyjdą Same"

Blachapl

Wysłana - 09 lutego 2010 14:00    Edytuj Cytuj
Ja jestem odważny i dałem na wygraną przez Ko

+$+ sru sru

Thai-Mati

Wysłana - 09 lutego 2010 14:11    Edytuj Cytuj
Trener Arreoli zapewnia ,że Chris wyjdzie do tej walki z 106 kg. Wątpię w to patrząc z perspektywy ostatniej walki z Brianem Minto w której ważył 120 kg

Główną bronią Tomka w tej walce powinna być szybkość , więc nie ma potrzeby nabijania kolejnych kilogramów.

How much can you know about yourself if you've never been in a fight?

Lady M www.fight24.pl

Wysłana - 09 lutego 2010 14:19    Edytuj Cytuj
cóż, jako Polka obstawiam Adamka.
jako kibic obstawiam Arreole - właśnie przez to, że Góral tak naprawde nie testował na sobie jeszcze zawodnika, który ma parę w łapach.

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

mój dziennik: [http://www.sfd.pl/-t621203-s191.html#post10]
Specjalista -

Cezi1987

Wysłana - 09 lutego 2010 14:38    Edytuj Cytuj
Szanse oceniam na 50 na 50,Adamek na pewno nie znokautuje Arreoli,bo Vitali Kliczko z młotem w łapach go obijał i nie położył,jak przez KO to Arreola,jak na punkty to nie wiem.

Arreola vs Adamek hmm nie mam pojecia.Faworytem dla mnie jest Arreola.

Specjalista -

4rScorpion SPAMER

Wysłana - 09 lutego 2010 14:40    Edytuj Cytuj
Ja tam nie przepadam zbytnio za Adamkiem, ale życzę mu jak najlepiej

Karate Shin Ai Do w Krakowie! [http://shinaido.w8w.pl/]
Przyjdź na trening, nie pożałujesz!!!
[http://www.sfd.pl/***Karate_SHIN_AI_DO_Krak%C3%B3w***-t749535.html]
Ekspert -

Cezi1987

Wysłana - 09 lutego 2010 15:15    Edytuj Cytuj
Oto co zrobił Arreola z gościem z którym przegrał Estrada-Travisem Walkerem,fakt,że sam leżał na dechach oraz,ze Estrada przegrał z Walkerem na punkty,ale to był wałek.

Zmieniony przez - Cezi1987 w dniu 2010-02-09 15:16:33
Specjalista -

mak5iu

Wysłana - 09 lutego 2010 15:48    Edytuj Cytuj
No widzę kolejny temat do dyskusji Ja kibicuję polakowi, dlatego w ankiecie jestem pozytywnej myśli obstawiam na KO w wykonaniu Adamka Ale tak realistycznie to rzeczywiście szanse na KO u Adamka są nikłe, u Arreoli napewno większe. Pewne jest jedno mamy przed sobą ciekawy pojedynek.

"Wylewając pot na treningu, oszczędzasz krew w czasie walki"
"On the street nobody can hear you tap out"

Calder0n

Wysłana - 09 lutego 2010 15:55    Edytuj Cytuj
Na pewno bym chciał, aby wygrał Adamek, jednakże mam mieszane uczucia co do tej walki. Nie mniej jednak, jeśli Adamek chce zostać mistrzem świata musi stawić czoło Arreoli i co więcej - wygrać z nim. A. Gmitruk na pewno znajdzie słabe punkty Chrisa i obmyśli odpowiednia taktykę, a Adamek na pewno da z siebie wszystko i tego jestem pewien. Jaki będzie efekt końcowy? Zobaczymy, pozostaje czekać. W ankiecie zaznaczyłem wygraną Polaka na punkty, na nokaut na pewno nie ma co liczyć.
P.S. Faworytem najprawdopodobniej będzie Arreola.

Zmieniony przez - Calder0n w dniu 2010-02-09 15:57:10

jarzynek

Wysłana - 09 lutego 2010 16:19    Edytuj Cytuj
Thai-Mati Arreola już po walce z Walkerem się zarzekał ,że zacznie trzymać wagę itp a jak jest to każdy widzi i wie... Jeżeli Adamek go nie zlekceważy i nie wyłapie tego prawego sierpa którego Arreola ciągnie aż z Meksyku to powinno być ok. Nie wierze że Arreola zbije do 106 to mogło by go bardzo osłabić. Planowy termin 24 kwietnia, wiadomość jeszcze nie jest 100% potwierdzona ale co o tym sądzicie? Ja uważam że za szybko. Tak jak pisał Cezli jak Vitek go nie znokautował to nie liczę na to że Tomek to zrobi.

Zmieniony przez - jarzynek w dniu 2010-02-09 16:19:58

"I try to catch him right on the tip of the nose, because I try to push the bone into the brain." (M.Tyson)

Specjalista -

Odpowiedzi jest na 34 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

TOMASZ ADAMEK VS CHRIS ARREOLA

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.