PROSZZ :-) ja zamiast octu balsamicznego dałam sok z cytryny http://straga.pl/drugie-danie/watrobka-pieczona-jablkiem-sliwkami/ senkju wery macz :* Zmieniony przez - atraMento w dniu 2015-04-10 15:00:27
/ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/de24e2d068604733a4ea19ab833287e7.jpg DZIEŃ 38 - DT TRENING: /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/5751c3f8a502440aa492bfe91ec02010.jpg 1a. ok 1b. ok 1c. ok 1d. ok 2a. ciężko, z trudem ostatnie powtórzenia 2b. również ciężko 2c. bardzo czułam barki po poprzednim dniu treningowym 2d. ojj tu już bardzo ciężko- z bólem ostatnie powtórzenia [...]
Nie świętuje, idzie spać ;-) A ja myślałam, że wątróbka wieprzowa jest duża..... udało mi się kupić "kawałek" wątroby wołowej :)) ja jakos do drobiowej mam tylko przekonanie... ale musze spróbowac innej, tylko nie wiem czy umiem zrobic :-)
Czy wątróbka drobiowa może być codziennym elementem diety na masę? Raczej tylko jako dodatek do diety jedzony najlepiej 1-3 razy w tygodniu ze względu na duże ilości żelaza, cyjanokobalaminy (wit B12)czy innych witamin z grupy rozpuszczalnych w tłuszczach.
Żołądki, serca, wątróbka są to podroby, które nie powinny w żadnym wypadku stanowić zamiennika dla produktów mięsnych. Mogą stanowić jedynie dodatek w celu jak wcześniej napisałem urozmaicający dietę w niezbędne witaminy czy składniki mineralne.
A do podbijania tłuszczu to najlepsza wątróbka z indyka. Pyszna ponoć, ale jeszcze sie nie poczułam na siłach zaplanowąc miski tak, zeby weszła... ;) no ponoc,ale gdzie ja kupac? w biedro ni ma
A do podbijania tłuszczu to najlepsza wątróbka z indyka. Pyszna ponoć, ale jeszcze sie nie poczułam na siłach zaplanowąc miski tak, zeby weszła... ;) no ponoc,ale gdzie ja kupac? w biedro ni ma W tesco na pewno bywa, no i w takich "normalnych" mięsnych
od czasu do czasu dorzuć podroby - wątróbka, serca, zredukuje Ci to średnią kosztów. Dziś w lidlu wątróbki drobiowe widziałem za boajrze <3zł, ale nie wiem czy to kg, czy opakowanie, bo sam nie kupuję.
Maya dzisiaj 7 Marta ja akurat mam wagę, zważę sobie przy okazji. Ale mam stres jak z wątróbką, której jeszcze nie kupiłam, bo boję się zrobić tak, żeby była zjadliwa