Pamiętam przypał kumpla jak pokazywał mi własnie jednego XXX i podłączył słuchawki a że miał wejści wyrobione to po kilkunastu sekundach sie odłaczyły i na cała klasę jęki i stęki To były czasy... http://www.sfd.pl/POTRZEBNA_DOBRA_KRYTYKA%2C_POMOC_CO_ROBIC_DALEJ__-t449647.html Pozy gośc ma opanowane xD Zmieniony przez - Agresst w dniu 2008-11-12 [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] + jogurt naturalny. Kakao oczywiscie nie jakis puchatek tylko ciemne 100%. Dzisiaj ostatni dzien z ta panierką bo nie chciałem wywalać. Teraz będę zamiast tego jadł jakieś steki wołowe. Do tej pory wygląda to tak: Płatki owsiane 75g Mleko 120g 2% 3 jaja całe Łyżka kopiasta mąki Olej kokosowy 15g Dżem truskawkowy niskosłodzony Sok jabłkowy [...]
[...] i amadi, witam was na blogu Z burakami to jest tak, że one mają parę fajnych właściwości, ale przy liczeniu węgli to raczej powinno się je jadać sporadycznie. Mają jednak trochę ww, a ja je tnę, więc stawiam na zielone. Prawie 50g ww z buraków to zdecydowanie za dużo. I czemu nazistowska dieta? Nie ma jajek to trzeba wcinać steki od rana
Ja nie mam psa więc sam zjadłem :)) Ale całkiem spoko są te steki z rostbefu/antrykota z Biedronki Sokołowa. Choć też się kurczą masakrycznie. Kiedyś kupiłem rostbefy w sklepie mięsnym(super jakość tam mają i świeże codziennie)i piekłem je i nie zmieniły bardzo objętości, czyli jednak pompują te Sokołowy ostro.
Trening i dzień nie za fajny. Po 1. Przed samym treningiem strasznie mnie wzdęło. Pewnie od surowizny, bo kupiłem w sklepie. Nie miałem czasu w domu zrobić. Więc trening fatal bo byłem wydęty jak słoń i bardzo niefajnie mi się ćwiczyło. Dodatkowo jeszcze non stop się odbijało. A dieta wyglądała tak: 1. WPC z mascarpone 2. Tatar wołowy 3. Steki [...]
Panie Tomaszu, nie smiem bezczescic poledwicy wolowej gotujac ja, tylko krwiste steki wchodza w gre. Bullet nie zwracaj uwagi na to uposledzone hipochondryczne kvrwiszcze ktoremu zona nie daje od kilku lat. Zmieniony przez - w0jt w dniu 2011-08-25 21:26:14
[...] tu zblizamy sie do obalenie jednego z twierdzen czy mitow iz zadna odzywka bialkowa nie zastapi piersi lub steka Z mej strony podsumowujac koncze ten watek tak iz piersi, steki, jaja i sery owszem trudno mowic nie Lecz w ilosciach normalnych, ludzkich, rozsadnych Calą reszte zapotrzebowania uzupełniac odzywkami SPORA ILOSC MAS POKARMOWYCH JEST [...]
Co myślicie o jedzeniu wieprzowiny steki pieczone w piekarniku odtłuszczone w 100g 23b 3,4t 0.5w robię tak że jednego dnia jem tylko to np 800g chodzi mi o to że wieprzowina jest gorzej strawna niż np kurczak zwracacie na to uwage? Albo np wołowina 5%T która trawi się jeszcze dłużej będzie okej? Chodzi o ilości właśnie 500/800g kurczak mi się [...]
[...] od spraw żywienia i dietetyki powinno sie postępować całkowicie odwrotnie do ich zaleceń.Polecam książkę Dr.Williama Davisa pt"Pszeniczny brzuch" gdzie obala mit że pełnoziarniste produkty są zdrowe i powinny być podstawą codziennej diety.Co w końcu jest najbardziej odpowiednie w żywieniu człowieka?.Może poprostu steki z dużą ilością tłuszczu:-?
Obserwuje z ukrycia Troche czas mi ucieka, pracy jest wiecej... Ale dzis dostalam steki z Angusa , bizon tez byl ale juz ostanie skromy 170g kawalek to uznalam ze malo bedzie wyzerka
No nie, parę dni temu miałam 340g wołowiny (2 steki) i jakieś też 300g batatów, to jak zjadłam to byłam najedzona;) Tylko że zapomniałam, że miałam z tego zrobić 2 posiłki i jak zeżarłam całość naraz to nic już mi nie zostało na kolację}:-( W takim razie od przyszłego tygodnia pozmieniam tak jak sugerujesz i zobaczę co się stanie. Mam nadzieję że [...]
[...] I gulasz z indyka /SFD/Images/2015/9/10/d14d8d6be788432ebac7450efed46d58.jpg natalijka - zniknął, zanim zdążyłam cyknąć:-P lodzianin - zapraszam 8-) buu - a to zależy na co mam ochotę:-P najbardziej lubię steki, ew. tatarek, albo w formie zmielonej spaghetti:-) Zmieniony przez - JustBlackBerry w dniu 2015-09-10 21:23:38
Berry jak robisz rostbefa, jakoś nie wychodzi mi wół nigdy. Próbowałem paru przepisów, nawet steki minutowe ale takie podeszwy wychodziły zawsze. Gulasz, zrazy czy gotowane to bez problemu ale wiesz czasowo..:(, a Ty obsmażasz i dajesz odpocząć mięsku w piecu, na patelni na talerzu i jeszcze takie duże kawałki...???