[...] ciemnego nieslodzonego 6 lyzek oliwy z oliwek (masla/oleju kokosowego)-> 3 łyżki oliwy/kokosowego 4 lyzki syropu z agawy/miodu -> nei dodaję 1 lyzka wody z rozpuszczonym slodzikiem (wg uznania) -> nei dodaję DOrzucam: orzechy włoskie (Wcześniej moczone), rodzynki lub żurawinę, banana, jabłko, wiórki kokosowe (nie wszystko na raz oczywiście %-) )
[...] ;-), mam domowy ekstrakt z wanilii i pomaranczy i cytryny-sprobuje dodac zeby zmienilo smak. koniecznie trzeba dodac slodzik/stewie? (nawet nie biore pod uwage dodawac rodzynki lub suszone owoce) mam stewie, ale nigdy nie probowalam-ponoc gorzkawa moze byc.. jak wy robilyscie? ja jestem z tych gotujacych i bardzo czesto przepis podstawowy [...]
[...] na nowo. Generalnie nie można się nastawiać w taki sposób, że nie wiadomo jakich cudów się spodziewać. Nie można zniechęcać się po 2 tygodniach, bo organizm musi się "napędzić". No i nie wolno dopuszczać załamania w diecie. Ja po 2 miesiącach miałem załamanie to łaziłem i podjadałem rodzynki żeby nie sięgać po słodycze. Po tygodniu to pokonałem.
[...] – metal (można dodać orzeszki ziemne) Imbir - metal Sól (ile kto uważa) - woda Gotować 35-40 minut ½ łyżki soku z cytryny - drzewo Kurkuma - ogień Na końcu coś słodkiego w ilości dowolnej, rodzynki, miód, ponownie cynamon – może byś śladowa ilość) - ziemia Kończymy ziemią, która rozprowadza energię we wszystkich kierunkach odżywia i nawilża
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie selera naciowego ;) ostatecznie zdecydowałam się na sałatkę, którą mogłam spakować na uczelnie. Seler naciowy + jabłko + rodzynki + orzechy włoskie + jogurt naturalny. Całkiem smaczna, taka inna i orzeźwiająca. Przegryzałam pieczywem chrupkim z serem zółtym ;) Tolka, właśnie brałam pod uwagę zupę krem, ale [...]
wieczorem przed snem płatki zalewam zimnym mlekiem, dodaje migdały, rodzynki, suszoną żurawinę i śliwki. rano wstaje płatki są miękkie tak, że wchodzą bez problemu - jeśli posiadam dorzucam na szybkości banana i wcinam
[...] jak sie zepsuje oryginalne opakowanie-ponizej suszone pomidory sa drogie, ale nie powinno byc problemu z przechowaniem, nigdy mi sie nie popsuly. Jak sa dobrze wysuszone (a zakladam ze powinny) to sa jak rodzynki i nic nie zlapia /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/b308d1ba38ed437db259f4a0b3237116.jpg Zmieniony przez - anister w dniu 2013-08-19 16:51:28