Ja też mam patelnie do naleśników, to jedyna patelnia na której mogę zrobić omlet i przewrócić go bez rozwalenia. Zmieniony przez - gaja1989 w dniu 2014-02-17 08:53:59
[...] tylko telefon. Coś tam widać http://img152.imageshack.us/my.php?image=dsc00089dc7.jpg krótko mówiąc. nie rozbijam go przed smażeniem, daję do jajka, panierka, znowu jajko i patelnia. Jak z wierzchu się ścina to obracam/zdejmuję i uwierzcie mi że jest za***isty soczysty cycuszek(w środku jak szyneczka), a nie tam jakieś suche Zmieniony przez - [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
1334,92 + 6.01=1340,93 wczoraj juz o 8.30 u mnie patelnia, staralem sie wybierac sciezki, gdzie przewaza cien /SFD/2018/8/9/69c08f537a63446d8f7a963f7fd23e90.jpg /SFD/2018/8/9/431b6eccfa384d0ab0e893f63a4a003b.jpg /SFD/2018/8/9/d13343422a1a44d996fb21431fcb6fe9.jpg
rakhu daj linka do jakichś dobrych dżag fitness z działu lejdis, takich co foty wklejają, bo przeglądam i albo sraki albo się wstydzą i same jadłospisy wrzucają :-D waż słowa, bo jakaś to zobaczy i bedziesz miał przeyebane, patelnia nie pomoże %-)
a te jaja i śmietankę ubijasz? razem? osobno? tylko jedno z nich? :-) naleśniki z wpc prosta sprawa - jaja, wpc i woda, wymieszać, patelnia i gotowe :-) Zmieniony przez - DJ_DoDo w dniu 2021-04-16 12:40:33 Ubijam tylko troche taka miotełką, aby składniki dobrze sie połączyły.
Nie wyszedł mi (dałem 2 jaja, łyżkę mąki żytniej i to wszystko). Z pateli (nasmrowanej oliwą) za nic nie zszedł. Musiałem zeskrobać w kawałkach. Pewnie patelnia chojowo. Dałem wszystkie składniki obok i w sumie też jest zaj**iste śniadanie.
A jak źle doradze i mnie szefowa z patelnią będzie ganiać by mi łeb zdzielić? edit: ej ale ja nic o progresji nie widze %-) Zmieniony przez - raKhu1 w dniu 2012-01-03 23:05:33
Gifowy: sugestia ode mnie, szukasz pracy jako kucharz, szukaj w szkole. weekendy wolne, wieczory wolne, nie musisz dymać nad patelnią w święta, bo dzieci są w domach
[...] nie zawsze znaczy lepiej. W przypadku "wypieków" akurat jest lipton ;-] ja bym spróbował albo dać więcej mąki, albo na większy ogień wrzucić(lub jedno i drugie, trzeba pokombinować w tym przypadku) Na patelnia rozgrzana oczywiście dajesz ? :-D A no jeszcze możesz obadać opcję pod przykrywką Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-05-10 22:33:17