pasztet to wazysz przed wlozeniem i calosc , potem po upieczeniu calosc i z proporcji wychodza ci skladniki na 100g a potem w zalleznosci ile uzyjesz to dopasowywujesz
pasztet to wazysz przed wlozeniem i calosc , potem po upieczeniu calosc i z proporcji wychodza ci skladniki na 100g a potem w zalleznosci ile uzyjesz to dopasowywujesz A JAK W MOJEJ PORCJI BEDZIE WIECEJ WATROBKI NIZ INNEGO RODZAJU MIESA? ;-) nie dajmy sie zwariowac.. ;-)
Poprawiliście mi humor :D szczególnie z tym co ludzie uważają za słodycze. Kiedyś godzinę tłumaczyłam koleżance z 30kg nadwago że Magusie z biedronki (słodkie chrupki na mleko) to słodycze i że w parówkach nie ma mięsa- bo ona się na tym bezskutecznie odchudzała :D Dotka obiadu nie mam, pasztet z wątróbki może być?
ostatnio jak nie miałem ochoty na nic to poszedłm na śniadanie do sklepu kupiłem świeże bułeczki,pasztet,ogórka kiszonego i to zjadłem zapiłem 50 gramami białka i si
[...] wezme, bo jak zjem juz to napisze jak bylo w porownaniu z innymi gainerami a troche ich w zyciu zjadlem, wiec nie dosc ze zaspokoje Towja ciekawosc to jezeli okaze sie ze to pasztet w proszku uchronie cie od strata 50 zl :) chce miec poprostu otwearty umysl i mimo iz kiedys zrazila mnie kretka megabola to sprobuje jeszcze raz (dobrze ze nie [...]
Krwa miałam nadzieję na spokojny spacer z psami, a wszyscy jak na złość wyszli ze swoimi i było na całej trasie killim pieska jedno albo drugie przerobię na pasztet chyba
Hejo ;) mam pytanko - otóż posiadam suche nasiona fasolki szparagowej (wyłuskane) i robię pasztet z nimi, liczyć to jakoś skoro szparagowej świeżej się nie liczy? CZy jak?
Trochę soli na wątróbkę i podsmażasz ją z cebulą. Nic wielkiego tutaj nie wymyslisz. Ewentualnie możesz sobie ją zmielić i uzywac jako pasztet. Ale z cebulą jest zaj**ista więc nie ma co wymyslać.