[...] GOTOWANIE NA PARZE, EW. GRILLOWANIE. Ponadto ważne też jest, jak się smaży. Rodzaje tłuszczu wybierasz ok, jak najbardziej ponadto dobry jest też PAM, smalec. Warto pamiętać o rodzaju patelni - wybierać taką, która posiada nieprzywierającą powłokę. Trzeba pamiętać o używaniu przypraw - zawarte są w nich bioaktywne związki, które wykazują [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
pam, teflonowa, gotowane, na parze wszystko ok wszystko w blender miksujesz na jednolita mase na patelnie i smazysz ogolnie pelno opcji i przepisow ( w działach odzywianie i kuchnia)
[...] z łuszczycą borykała się przez 25 lat. Próbowała dosłownie wszystkiego. Udało mi się skontaktować z kobietą, która od 30 lat bada komórki ludzkie, kształciła się u samego św.pam.prof.Religi. To właśnie ta wspaniała mądra kobieta sporządziła dla mojej mamy receptę z nutraceutyków. Po 8 tygodniach po łuszczycy ani śladu. Mało tego, mama przekazała [...]
1. tak, choć sugeruję oryginalny PAM. 2. w zasadzie to nie zaszkodziłoby delikatnie przyciąć. :-) 3.Dieta to nie tylko czyste produkty i zgadzające się BTW, ale też zapotrzebowanie na witaminy, minerały czy proporcje innych bajerów tego u Ciebie nie ma.
1. tak, choć sugeruję oryginalny PAM. 2. w zasadzie to nie zaszkodziłoby delikatnie przyciąć. :-) 3.Dieta to nie tylko czyste produkty i zgadzające się BTW, ale też zapotrzebowanie na witaminy, minerały czy proporcje innych bajerów tego u Ciebie nie ma. 3. Zapotrzebowanie na witaminy - bede pił 3-4l wody + witaminy/minerał olimp multiple [...]
koleżanka ćwiczy?? jeśli nie, to nie potrzeba jej tyle białka. tłuszczu zdecydowanie za mało. na oliwie lepiej nie smażyć. pierś albo na teflon bez tłuszczu, albo na olej PAM. tłuszcz 1g/kg. z ryb, o-3, oliwy, nasion itp. węgli za to za dużo. 3-3,5 g/kg. jak będzie słabo szła redukcja, obcinać węgle.
Co do plastiku i szkła - uważam że generalnie w szkle jest lepsze - na przykładzie mleka, jest takie jedno w szklanej butelce i bije na głowę w smaku choćby te wszystkie w plastikach i kartonach. Co do smażenia samego to możesz zawsze wybrać jakiś PAM i problem z głowy :)
Kukurydza ma wysoki IG dlatego stroni się od niej. A cebulkę sobie wcinaj, też lubię i też jestem na redukcji. EDIT: Ale smaż na teflonie a najlepiej kup sobie PAM - bezkaloryczny olej do smażenia. Zmieniony przez - sergiusz w dniu 2006-07-03 20:01:01
To normalne ze po treningu aerobowym jakim jest bieganie chce Ci sie jesc. Ja mam tak rowniez, jezeli biegasz w tetnie tlenowym a zakladam ze tak jest, to mozesz zjesc od razu po treningu(nawet powinnas). Z tym ze aby nie wcinac glupot(pustych kalorii)mozesz zjesc platki owsiane zalane wrzatkiem +banan+piers z kurczaka. Szczegolnie piers z [...]
A jeszcze co do smażenia, bo szukam najlepszego rozwiązania, ostatnio jem cały czas gotowane mięso i chciałbym to sobie jakoś urozmaicić tym bardziej, że jem go często. Czy jeszcze lepiej od oleju PAM byłoby zainwestować w dobrą patelnie teflonową z pokrywką? Zaoszczędziłbym wtedy i pieniądze i czas, smaży się szybciej niż gotuje.