osobiście do mielonego nigdy nie daje panierki smażę na oleju pam albo smalcu jeśli usmażysz tradycyjnie nic sie naprawdę nie stanie nie ma co popadać w jakąś skrajność;-)
nie no nalesnikow raczej nie usmazysz chociaz na nalesnika mozesz smazyc bez niczego i bedzie ok ja jak robie placka to mi ladnie odchodzi a pam pewnie sobie trzeba zakupic
Masło lub smalec ? przecież to wszystko tłuste. Spytam tak na czym najlepiej smażyć Mięso , ryby , jaja ? Wiadomo żeby było zdrowo... zamówiłem juz tego Pam-a wiec napewno wypróbuje . a jak z tym masłem i smalcem ?
Na pierwszy rzut oka nie masz praktycznie nic tłuszczów. A one są niezbędne. Wrzuć jakieś orzechy, awokado i zwiększ oliwe (ale nie smaż na niej). Do smażenia kup sobie PAM Rozplanuj sobie te tłuszcze, bo 100g słonecznika do śniadania nie da rady :) Zmieniony przez - CR!S w dniu 2014-09-28 22:32:19
Pam pytanie odnosnie tego postu (tez mam zamiar brac eq) Czy oplaca sie robic tapering z eq? np: 2 ostatnie tyg. na 200mg (zamiast na 400) czy to ma jakis sens?
Kurczak grillowany, gotowany, smażony na oleju w spreju ( PAM ). Zamiennikiem kurczaka może być indyk, chudy ryby. Twaróg po treningu odradzam. Długo się wchłania bo to kazeina i ma niższą wartość biologiczną.
Ja to co podałeś czytałam, chodziło mi bardziej o wyszczególnienie chociażby tych głównych sybstancji słodzących i przedstawienie który z nich jest najwałaściwszy (wiem, że najlepiej jest nie słodzić, a jak już to w kosmetycznych ilościach - stewia, ale to wiem ja, a co z innymi?) Krążą ploty,(już długo z resztą) że cukier brązowy jest zdrowy (na [...]
Osobiście PAM'a nie polecam, bo jest to najczęściej zwykły rzepakowy z niepotrzebnymi dodatkami, czasem jeszcze z palmowym na przykład. Są tylko pozornie dobre i zdrowe, bo stosuje się ich mikroskopijne ilości ;-) . Wspomniany jeszcze smalec jak najbardziej.