SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

lh

  • W dużym skrócie.. Przez ostanie ok 10mcy biłem: test prolo 300 e4d - dlugo poniewaz nieprzerwalnie brałem też HGH. Do tego dochodzily dodatki: na poczatku 12 tyg deca, pozniej w koncowej fazie boldenon i długi estr trenu. Po tym wszytkim przyszedl czas na odblok, który wygładał następująco: 1) HCG 1000iu dziennie przez 14 dni około 17 dni po [...]

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/8/2014 8:55:01 PM Liczba szacunów: 8
  • Witam. Chciałbym prosić o pomoc w interpretacji wyników hormonalnych, które przedstawiłem poniżej. Jestem 27 letnim mężczyzną. Mam problemy z libido oraz z osiąganiem pełnej erekcji podczas stosunku. Mój popęd seksualnym jest wyraźnie obniżony, a poranne erekcje nie występują (raz na dłuży okres pojawiają się, ale są słabe). Z problemami borykam [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 13048 Data: 1/17/2016 7:18:52 PM Liczba szacunów: 2
  • Bardzo wysokie LH

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] miałem przygodę ze sterydami. Była to meta oraz sustanon. Brak odbloku. Od roku zacząłem zauważać spadek libido, gorsze samopoczucie, przykurczone jądra, brak porannego wzwodu. Zrobiłem podstawowe badania hormonalne i okazuje się, że mam bardzo wysokie lh. Załączam zdjęcie z wynikami badań. /SFD/2021/3/14/a62abdd918b34741accc28bad5b10ab3.jpg

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 650 Data: 3/14/2021 8:19:16 PM Liczba szacunów: 1
  • Witam, skonczylem w lutym nastepujacy cykl: 1-10 E7D 200mg Deca Durabolin (grecka) 1-12 E5D 200mg Testosteron prolongatum (jelfa) potem zacząłem odblok: 13-16 ED 50mg Clomid (24 tabs- pierwszego dnia 150mg, 100mg drugiego dnia i reszta 50mg dziennie) zrobilem badania testosteronu po skonczeniu Clomidu: Testosteron 6,26 nmol/l norma 9,9 - 27,9 [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 5718 Data: 3/31/2010 9:39:53 AM Liczba szacunów: 4
  • Witam Waga 96kg (przez ostatnie 5 lat miałem 100kg) i 178cm wzrostu. 29L. Za kilka dni mam wizytę u endokrynologa. Zrobiłem sobie badania testosteronu 2.5 roku temu, 1 rok temu i teraz. Ogólnie wyniki dość niskie jak na mój wiek 29l. Poczytałem trochę i zrobiłem sobie badania LH, PRL, FSH i TSH. Podam jedynie zawyżonelub zaniżone wyniki morfologii [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 838 Data: 6/6/2020 7:49:21 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam. Proszę o pomoc w interpretacji badań FSH 5,4 mIU/ml (L1,50 H12,40) LH 14,03 mIU/ml (L1,70 H8,60) Estradiol 76,25 pg/ml (L11,30 H43,20) Progesteron 0,62 (norma) Prolaktyna 29,21 (L4,04 H15,20) Cykl 11.01.2018 - 07.03 Testosteron Enantathe 300mg E5D 12.03.2018 - 06.05 Testosteron Cypionate 2x 250mg tydzien w okresie [...]

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 6117 Data: 12/11/2018 11:28:55 PM Liczba szacunów: 8
  • Comparative Assessment in Young and Elderly Men of the Gonadotropin Response to Aroma -------------------------------------------------------------------------------- Comparative Assessment in Young and Elderly Men of the Gonadotropin Response to Aromatase Inhibition Guy G. T'Sjoen*, Vito A. Giagulli, Hans Delva, Patricia Crabbe, Dirk De [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 2111 Data: 10/24/2005 10:30:50 AM Liczba szacunów: 0
  • 1. WIEK:24 2. WAGA:83 3. WZROST:181 4. WYMIARY: -biceps:38cm -klatka:nie interesuje mnie -udo: 60cm -talia: 90cm 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4 lata 6. DIETA: -białko:160-180 -węglowodany:250 -tłuszcz:80 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 2 razy cykl z Cypio 3 butelki strzał co 4 dni, 380-500mg około 3 miesiące oba cykle. 8. TRENING: 2x sporty walki [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 1052 Data: 11/8/2020 1:26:51 PM Liczba szacunów: 9
  • 1. WIEK: 25 2. WAGA: 80 3. WZROST: 177 4. WYMIARY: -biceps: 39 -klatka: -udo: -talia: 85 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6. DIETA: około 2500 kcal bilans na 0 -białko: 180 -węglowodany: do 250 -tłuszcz: 80-90 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 3 testosteron ,deka, wino 8. TRENING: push pull 9. CEL CYKLU: 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 3549 Data: 12/9/2017 3:52:31 PM Liczba szacunów: 1
  • wysokie LH

    Temat
    Doping

    [...] + clom (hcg 3x1000u co 2 dzien, clom 1 dzien 100mg kolejne 5dni 50 mg przed odblokiem jeszcze badania pokazały Testo 82,79 ng/dl norm(280-800) fsh 13,4 mlU/ml norm(1,5-12,4) lh 7,8 mlU/ml norm(1,7-8,6) e2 18 pg/ml norm(24-61) potem poszedł odblok i jakos tydzien po ostatnim clomie badania powiedziały Testo 315,00 ng/dl norm(280-800) fsh 19,8 [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 5117 Data: 2/24/2016 5:23:13 PM Liczba szacunów: 1
  • Jak odzyskać lh?

    Temat
    Doping

    [...] blok zaraz po, lecz przeszło , w senise libido, bo miałem stany depresyjne itp. . Teraz mam 23 lata i od 2 lat mam problem z libido ;-(.Zrobiłem badania horm. i tesia i lh mam w dolnej granicy normy. Byłem u lekarza, oczywiscie powiedział, ze jest git, zbadał mi jeszcze jajka powiedział, ze są si.Teraz moje pytanie czy jest sens odbloku po [...]

    Odpowiedzi: 90 Ilość wyświetleń: 6821 Data: 9/29/2009 9:36:20 PM Liczba szacunów: 0
  • Mam małe pytanie do specjalistów tego działu. Wiadomo ,że podczas zażywania saa nasz naturalny testosteron przestaje być produkowany przez jądra. Terapia pocyklowa ma służyć powrotowi do równowagi hormonalnej naruszonej podczas cyklu. Ale do rzeczy, chodzi mi o rzecz następującą. Czy już po odblokowaniu kiedy naturalny testosteron wraca do normy [...]

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 6639 Data: 8/27/2004 3:08:06 PM Liczba szacunów: 2
  • Witam wrzucam ankiete i problem kolegi. 1. WIEK: 22 2. WAGA: 90 3. WZROST: 186 4. WYMIARY: -biceps:40 -klatka:110 -udo:60 -talia:87 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4 lata 6. DIETA: białko 280 węgle 550 tłuszcze 144 4616 kcal 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 2-3 cykle na propa winstro deka, 8. TRENING: 3x w tygodniu siłownia, 2-3 boks 9. CEL CYKLU: [...]

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 2130 Data: 8/22/2015 11:30:27 AM Liczba szacunów: 0
  • Wysokie LH i progesteron

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam serdecznie wszystkich Mam 26 lat. W sumie to nie wiem od kiedy dokładnie mógł zacząć się mój problem. Od pół roku jestem ze wspaniałą dziewczyną. I tutaj przechodzę do sedna -problemy z erekcją i praktycznie zerowym libido. Miałem długą przerwę od związku i nie wiem dokładnie kiedy ten problem mógł mieć swój początek. Ale z tego co pamiętam [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 791 Data: 3/21/2020 11:17:26 AM Liczba szacunów: 3
  • Witam. Jestem pod koniec pierwszego cyklu z turanabolu solo ( i pierwszego w ogóle) 1-5 40mg ed Badania : FSH 1,41 mIU/ml 1,50-12,40 L LH 2,55 mIU/ml 1,70-8,60 N Estradiol <5,00 pg/ml 7,63-42,60 Testosteron 105,00 ng/dl 280,00-800,00 L Badania [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 11329 Data: 6/14/2017 10:01:17 PM Liczba szacunów: 5
  • 1. WIEK: 28 2. WAGA: 89 3. WZROST: 182 4. WYMIARY: -biceps: 42 -klatka: 109 -udo: 62 -talia: 84 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 7lat 6. DIETA: -białko: 196/230 -węglowodany: 403/461 -tłuszcz: 150 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 3cykle przeważnie po 16-18tyg meta, wino, deca, enan, susta, prop 8. TRENING: push pull legs 9. CEL CYKLU: masa 10. [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 291 Data: 9/23/2019 11:03:59 PM Liczba szacunów: 2
  • Odebrałem własnie wyniki i są następujące: FSH : 2,0 mIU/ml (NORMA MIN 1,5 - MAX 12,4) LH 6,2 mIU/ml (NORMA MIN 1,7 - MAX 8,6) ESTRADIOL 32 pg/ml (NORMA MIN 8 - MAX 43) PROLAKTYNA 26,9 ng/ml (NORMA MIN 4 - MAX 15,2) TESTOSTERON 473,40 ng/dl (NORMA MIN 280 - MAX 800) Zaóważyłem że prolaktyna jest ponad stan, FSH jest przy dolnym limicie, [...]

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 10658 Data: 12/22/2009 3:22:35 PM Liczba szacunów: 1
  • Za wysoki LH

    Temat
    Doping

    1. WIEK: 31 2. WAGA: 90 3. WZROST: 181 4. WYMIARY: -biceps: 43 -klatka: 121 -udo: 66 -talia: 85 5. STAŻ NA SIŁOWNI: pare lat 6. DIETA: -białko: dużo -węglowodany: mało (endomorfik) -tłuszcz: dużo 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: kiedyś troche metki, propek ok. 2 lata temu, 1-7 metka 20-30mg/ed maj-czerwiec br. 8. TRENING: split 9. CEL [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1259 Data: 7/13/2015 10:43:17 AM Liczba szacunów: 1
  • test i lh ponad normę (redukcja)

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam wszystkich pisałem już na innym forum ale co dwie głowy... Nigdy nie brałem żadnych sterydów, prohormonów ani sarmów ! ćwiczę od ponad półtora roku (z różną intensywnością), wiek 31 lat, przeciętnie poziom teścia u mnie był trochę powyżej połowy (565,90 gdzie norma 249-836) przy ostatniej redukcji (kwiecień 2016) spadł do 300 więc brałem [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 688 Data: 1/12/2017 6:03:27 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] gdzie idziej.. na poczatku tego roku wyszylo ze mam gicro gruczolaka przysadki mözgowej.. blokuje najwidoczniej troche produkcie testosteronu i pare innych hormonöw.. lh mam zawsze na skraju normu..wolny testosteron ponizejh normy..shgb ostatnio 65(20-65) i estrogeny wysoko 37 (ref 15-40) wszelki naturalne sposoby zawiodly lub sa [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1734 Data: 12/28/2014 8:05:53 PM Liczba szacunów: 0