[...] mleku 0.5 tluszczu, 9.00 3 jajka z pieczywem razowym + musli z twarozkiem, ok 12.00 piers tunczyka grilowana z sałata i ryzem brazowym, ok 15.00 zawsze jakas rybka sandacz, dorsz najczesciej z kopytkami plus salatka, 18.00 zawsze cos wymodze z puszka tunczyka, lub jakies pieczone miesko 21.00 zjem jakies kanapki z pieczenia i szynka i warzywami, [...]
[...] Trening 20:30 5. wołowina+ ryż+ oliwa z oliwek+ 2x ogórek+ sok jabłkowy Oliwa, sok i ogór zbędne. 22:00 6.Dorsz wędzony +chleb pełnoziarnisty +szklanka herbaty Nie jadaj codziennie ryb wędzonych. Zamieniaj tego dorsza z twarogiem, który jest odpowiedni na noc. Chleb wyrzuć, dodaj warzywa. Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-06-12 16:30:48
Świetnie, dzięki za odpowiedzi. A "chuda" ryba dobra cenowo-jakościowo to dorsz tak ? Oliwa z serem na noc po to, aby jeszcze wydłużyć czas wchłaniania ? W zasadzie to innej opcji białka w okolicach treningowych niż ryba/piersi nie ma ?
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] trening, nic nie wniesie, treningiem brzucha fatu na nim nie spalisz, jak już to daj normalny trening na siłowni II posiłek - 13.00: -1 puszka ryb (odsączony śledź w oleju/dorsz w wodzie> - puszkowane ryby dawaj tylko czasem daj świeże lub jakies mieso - Twaróg tłusty 80g - daj jedno źródło białka -Pieczywo ciemne 2 kromki, - wywal -1 pomidor [...]
witam jaka kcal,jakie BTW na KMC,cel to masa tak?? I Posiłek - Płatki Owsiane(80g) na Mleku(0,4l) + łyżka cukru dodaj np.jajka bez cukru,dorzuc siemie lniane,jakis swiezy owoc II Posiłek - 3 Kromki Pełnoziarnistego chleba + Tuńczyk w sosie własnym(posiłek w szkole) dodaj oliwy i warzyw III Posiłek - 2 Kromki Pełnoziarnistego chleba + Dorsz(w [...]
[...] gotować i jeszcze raz gotować. Szukać swoich ulubionych smaków, dodanie czasami jednej przyprawy do potrawy możesz zmienić ją diametralnie. Co do źródeł białka : mięsa:( pierś z kurczaka, wołowina, podroby, udka, wieprzowina: karczek, schab), ryby (głównie słonowodne: śledź, łosoś, pstrąg, dorsz), mleko, jaja, twaróg, jogurty naturalne.