1) Testowany smak: Cookie/Ciasteczkowy 2) Próbkę rozpuszczono w mleko/woda: w wodzie 50g na 300ml wody 3) Ocena smaku: 10/10 Na tym smaku nigdy sie nie zawiodłem, praktycznie kazdy producent ten smak ma podobny. Nie czuc chemi, nie jest mdły, po prostu wyborny :-PP 4) Ocena rozpuszczalności 9/10 Nie uzywalem shakera, skoro izolat to powinien [...]
[...] rozpuszczona w ok 375ml mleka 2. Smak: Jeden z najczesciej uzywanych przezemnie smakow i tutaj musze przyznac 10/10. Smak bardzo smaczny, dosc slodki, dosc mocno wyczuwalny aromat wanilii. Smak na poziomie bialek z "wyzszej polki". 3. Rozpuszczalnosc: 10/10- bardzo dobra. Kilka ruchów shakerem i zero grudek. Bomba! 4. Gęstość: bardzo rzadkie [...]
[...] nowego tematu, jednak ich zadaniem będzie sporządzenie fotorelacji wraz z opiniami, zarówno bezpośrednio po otrzymaniu(pierwsze wrażenie, opakowanie, konsystencja proszku, aromat produktu przed przygotowaniem), podczas spożywania produktu(rozpuszczalność, pienistość, aromat i smak gotowego napoju - podkreślam - spożywać i przygotowywać produkt [...]
[...] również po treningu, co umożliwiło mi kontynuowanie dnia. glutamina iron horse - 20g po obu treningach Isowhey - smak vanilla/pear, 40g po treningu AM. Intensywny, bogaty aromat, jednak w smaku jest dla mnie odrobinę za słodki. Rozpuszczalność wzorowa - starczyło raz potrząsnąć szejkerem. full mass - smak waniliowy, 120g po treningu PM. [...]
SERNIK (przepis by junior26) Składniki: -100g sera twarogowego półtłustego; -3 jajka; -10g kakao zwykłego; -słodzik; -woda; -ew. aromat do ciasta np. waniliowy, arakowy. Przygotowanie: Do blend era dajemy 3 jajka ,100g sera i aromat wszystko miksujemy i wylewamy na patelnie teflonową. smażymy pod przykryciem na małym ogniu do ścięcia jajek. [...]
[...] Rozpuszczalność bez zarzutu. 3. Chocolate - Czekolada: Trzecim testowanym smakiem był "Chocolate". I tu moje zdziwienie, bo po otwarciu opakowania poczułem przyjemny aromat słodyczy. Smak czekoladowy łączyłem w podobnych proporcjach co poprzednio, czyli 35g na 200ml mleka 2%, mieszając mikserem. SMAK: 8 / 10 GĘSTOŚĆ: 4/10 ROZPUSZCZALNOŚĆ: [...]
[...] w witaminy. Skład: mleko pasteryzowane, serwatka odtworzona, cukier, woda, skrobia modyfikowana, żelatyna wieprzowa, barwnik: karminy, żywe kultury bakterii jogurtowych, aromat, witaminy: kwas foliowy, B6, B12. Wnioski: Deser jogurtowy nawet nie leżał w sąsiedztwie truskawek – to pierwsze, co przychodzi nam na myśl. W składzie jest [...]
/SFD/Images/2015/12/31/7da2171a2a8b4f829b53ed33da03c3ce.jpg SFD WPI Isowhey Instant smak wanilia Smak 9/10: dobre i smaczne ale mało czuć wanilie. mogło by mieć mocniejszy aromat Rozpuszczalność 10/10: Bez grudek, bez problemów. jak na produkt w takiej cenie bomba Piana 6/10: jest piana i długo się utrzymuje Gęstość: 10/10 takie jak lubię gęste [...]
Łap niesamowitego soga za przepis. Właśnie robie je (już w piekarniku) i już wiem że wyjdą zaj**iste. Dodałem: - banany - owsiane - wiórki kokosowe - cynamon zmielony - aromat akurat migdałowy mam nadzieję że nie zepsuję tym Następnym razem dodam jeszcze WPC, może orzechy do środka. Mało tego...jeżeli mamy taką masę i nie włożymy jej do pieczenia [...]