[...] róbcie na masę ... lub regeneracje. Składniki: BCAA (L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina), tauryna, L-glutamina, stabilizator E414, regulator kwasowości kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca sukraloza. Zalecane porcjowanie od 1 do 2 porcji dziennie. Jedna porcja to 10 g produktu rozpuszczonego w 250-300 ml wody lub soku. Suplement [...]
[...] nieuwodorniony, substancja słodząca: maltitol, koncentrat białek serwatkowych , stabilizator E-414, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, substancja słodząca: sukraloza, aromat, barwnik: kurkumina. ZALECANE PORCJOWANIE Spożywaj w czasie pracy, w szkole, w podróży lub po treningu. SKŁADNIKI AKTYWNE Porcja Ilość porcji w opakowaniu [...]
[...] bardzo duże zapotrzebowanie na węglowodany (energię). Składniki: 80% odtłuszczone mleko, 8,3% białko mleka, cukier, woda, 1,4% odtłuszczonego kakao w proszku, naturalny aromat, stabilizator: karagen. Zalecane dawkowanie Stosować w celu zwiększenia spożycia białka i węglowodanów po treningu albo jako shake zapewniający dodatkową energię i [...]
[...] po upieczeniu ma chrupiącą skórkę jest miękki i lekko wilgotny w środku. Smakuje jak zwykły wiejski bochen chleba, a podczas pieczenia roztacza w kuchni smakowity aromat :-D Pycha! Potrzebujemy: 250 g puree ziemniaczanego 100 g mąki ziemniaczanej 200 g mąki ryżowej 200 g mąki gryczanej 5 g suszonych drożdży instant [...]
[...] skomplikowany, ale bardzo smaczny deser i praktycznie bez ww. :-)) Pianki/galaretki Punkt 1. - 0,5 szkl wody - 65g masła/margaryny (ćwierć kostki) - 1,5 łyżki żelatyny - aromat wanilinowy kilka kropel (ew łyżeczka cukru wanilinowego jeśli stosujecie) Zagotować składniki i do gorącej ale NIE wrzącej wody wsypać żelatynę cały czas mieszając aż [...]
[...] przyczynia się do utrzymania i rozwoju masy mięśniowej, i zdrowych kości. Skład: "Smak bananowy": Mieszanka proteinowa (Koncentrat białek serwatki z izolatem), Dekstroza, aromat (bananowy), substancja zagęszczająca (Guma ksantanowa), substancje słodzące (Acesulfam K, Sukraloza). Zalecane dawkowanie Należy rozpuścić 1 porcję (ok 26g) w 300 ml [...]
[...] właśnie jest wyśmienity Sugar Free Pudding. Składniki: modyfikowana skrobia kukurydziana, kakao w proszku odtłuszczone, mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, aromaty, naturalny aromat, substancje słodzące: sukraloza, glikozydy stewiolowe. SPOSÓB UŻYCIA Sposób przygotowania: Do 175 ml gorącej wody przy ciągłym, energicznym [...]
[...] Żelatynę wsypujemy do naczynia i zalewamy około 4 łyżkami wrzącej wody. Rozpuszczoną żelatynę dodajemy do twarożku i jogurtu, dokładnie mieszamy, dodajemy słodzik i kropelkę aromatu waniliowego. - Wystudzony placek kroimy na pół. Gdy masa zacznie tężeć wykładamy ją równo na jedną część ciasta czekoladowego i przykrywamy drugą częścią ciasta. [...]
[...] , olej roślinny (wysoko oleinowy olej słonecznikowy) 16,5%, substancje słodzące (izomalt i maltitol), substancje spulchniające (wodorowęglan sodu i wodorowęglan amonu), sól, aromaty tak wiec jak widac sklad prosty jak konstrukcja cepa (pomijajac kawalki czeko w ciastkach), nawet stosunek maki do tluszczu jest mniejszy, niz 2:1. wiec jak oni to [...]
[...] 1 serek homogenizowany naturalny (u mnie 0% tłuszczu) 1 całe jajo 100g białek jaj 20g kaszy mannej lub skrobi ziemniaczanej 100g wafli ryżowych 10g żelatyna słodzik aromat wykonanie: Twaróg blendujemy na gładką masę, wkładamy do garnka i podgrzewamy na małym ogniu. Dodajemy do niego jedno żółtko. Białka ubijamy na sztywną pianę. [...]
[...] jest głównym składnikiem tkanki łącznej, służy do budowy naczyń krwionośnych, tkanki kostnej, chrzęstnej i skóry. 4) Jest to produkt, który zawiera tylko naturalny smak i aromat uzyskany z proszków owocowych, które pozyskane są w specjalnym procesie produkcyjnym metodą suszenia produktów płynnych, przy maksymalnym zachowaniu ich wartości [...]
[...] Składniki: 90% l-glutamina, 10% tauryna.* dla wersji bez smakowej Składniki: 80% l-glutamina, 10% tauryna, stabilizator E414, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza. ZALECANE PORCJOWANIE Dwie porcje dziennie. Jedna porcja to 5 g produktu rozpuszczone w 300ml wody lub soku. Jedna porcja rano na [...]
[...] ( z mleka), 8,6 %koncentrat białka serwatki (z mleka), stabilizator E414, regulator kasowości: kwas jabłkowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu dla smaków czekoladowych, aromat, substancja słodząca: sukraloza. Zalecane dawkowanie Od 1 do 2 porcji dziennie. Jedna porcja to 30g (1,5 miarki) produktu rozpuszczone w 300ml wody lub mleka. [...]