SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

aromat

  • Berserk Labs Ekipa - BECEA

    Temat
    Berserk Labs

    [...] róbcie na masę ... lub regeneracje. Składniki: BCAA (L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina), tauryna, L-glutamina, stabilizator E414, regulator kwasowości kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca sukraloza. Zalecane porcjowanie od 1 do 2 porcji dziennie. Jedna porcja to 10 g produktu rozpuszczonego w 250-300 ml wody lub soku. Suplement [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 2972 Data: 2016-12-26 19:39:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • FitWhey - Anaprotein

    Temat
    FITWHEY

    [...] wzrostu masy miesniowej oraz pomaga w jej utrzymaniu. Składniki: mieszanina białek (43% koncentrat białek serwatki , 43% hydrolizat białka pszenicznego, 14% białka mleka), aromat, regulator kwasowosci: kwas cytrynowy, kwas L-askorbinowy, amid kwasu nikotynowego, octan DL-alfa-tokoferylu, D-pantotenian wapnia, chlorowodorek pirydoksyny, [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1668 Data: 2019-03-05 09:50:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] nieuwodorniony, substancja słodząca: maltitol, koncentrat białek serwatkowych , stabilizator E-414, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, substancja słodząca: sukraloza, aromat, barwnik: kurkumina. ZALECANE PORCJOWANIE Spożywaj w czasie pracy, w szkole, w podróży lub po treningu. SKŁADNIKI AKTYWNE Porcja Ilość porcji w opakowaniu [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2286 Data: 2017-10-03 10:55:15 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] cytryniany trisodu, cytrynian tripotasu; cytrynian magnezu; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; substancje słodzące: sukraloza, acesulfam K; aromat; maltodekstryna; barwnik: czerwień allura; witamina: chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6). Zalecane porcjowanie Stosować 1 buteleczkę (100ml) w czasie wysiłku [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 152 Data: 2019-01-10 12:57:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] 3 łyżki oleju kokosowego - 1,5 szklanki startej marchwi - 1 średnie starte jabłko - 1 jajo - sok z 1 małej pomarańczy - szczypta soli - 1 czubata łyżka kakao - kilka kropel aromatu rumowego - 2 jogurty naturalne (po 150g.) - 1 łyżka mąki ziemniaczanej - 2 jaja - 2 łyżki miodu - do posypania pokrojone migdały bądź inne orzechy, można polać gorzką [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 2551 Data: 2016-05-13 21:22:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] sumienia. SKŁADNIKI: woda, błonnik roślinny, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca – guma ksantanowa, cebula w proszku, czosnek w proszku (0,05%), aromat, substancja konserwująca – benzoesan sodu, sól, substancja słodząca – sukraloza, barwnik – beta-karoten. ZALECANE PORCJOWANIE UWAGI: Nie przekraczać zalecanej dziennej [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2105 Data: 2017-01-07 10:53:57 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • "U Jędrusia" Ryż z kotletem drobiowym

    Temat
    Odżywianie i Odchudzanie

    [...] ryż 48%, kotlet drobiowy 27% (filet z kurczaka 68%, panier (mąka przenna, woda, sól, drożdze), olej rzepakowy, masa jajowa, mąka przenna, sól, przyprawy, maltodekstryna, aromat), marchewka z groszkiem 25% (marchewska 79%, groszek 12%, cukier, mąka pszenna, woda, masło, sól, substancja konserwująca - sorbinian potasu). Masa netto: 400g Wartość [...]

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 6672 Data: 2012-07-07 20:36:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] bardzo duże zapotrzebowanie na węglowodany (energię). Składniki: 80% odtłuszczone mleko, 8,3% białko mleka, cukier, woda, 1,4% odtłuszczonego kakao w proszku, naturalny aromat, stabilizator: karagen. Zalecane dawkowanie Stosować w celu zwiększenia spożycia białka i węglowodanów po treningu albo jako shake zapewniający dodatkową energię i [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2811 Data: 2015-09-08 20:03:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ostrovit - BARBECUE SAUCE

    Temat
    Ostrovit

    [...] sauce to doskonała alternatywa dla klasycznego i bardzo kalorycznego sosu BBQ. SKŁADNIKI: woda, ocet winny, błonnik roślinny, substancja zagęszczająca – guma ksantanowa, aromat, regulator kwasowości – kwas mlekowy, substancja konserwują ZALECANE PORCJOWANIE UWAGI: Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Suplement diety nie może [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1968 Data: 2017-01-07 10:22:18 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] po upieczeniu ma chrupiącą skórkę jest miękki i lekko wilgotny w środku. Smakuje jak zwykły wiejski bochen chleba, a podczas pieczenia roztacza w kuchni smakowity aromat :-D Pycha! Potrzebujemy: 250 g puree ziemniaczanego 100 g mąki ziemniaczanej 200 g mąki ryżowej 200 g mąki gryczanej 5 g suszonych drożdży instant [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 3064 Data: 2016-09-13 11:06:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [LC] Galaretki/pianki

    Temat
    Kuchnia SFD

    [...] skomplikowany, ale bardzo smaczny deser i praktycznie bez ww. :-)) Pianki/galaretki Punkt 1. - 0,5 szkl wody - 65g masła/margaryny (ćwierć kostki) - 1,5 łyżki żelatyny - aromat wanilinowy kilka kropel (ew łyżeczka cukru wanilinowego jeśli stosujecie) Zagotować składniki i do gorącej ale NIE wrzącej wody wsypać żelatynę cały czas mieszając aż [...]

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 2565 Data: 2014-02-28 14:36:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] Ilość porcji w opakowaniu 2 Opakowanie 1 ampułka Zawartość jednej porcji zaw: L-karnityna 1500mg woda oczyszczona – nośnik; L-karnityna ( kwas cytrynowy – regulator kwasowości; cyklaminian sodu, aspartam, acesulfam K, sacharynian sodu – substancje słodzące; aromat morelowy; sorbinian potasu, benzoesan sodu – substancje konserwujące.

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 7063 Data: 2013-01-30 13:56:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PharmaFirst Nutrition - Whey Isolate

    Temat
    PharmaFirst Nutrition

    [...] przyczynia się do utrzymania i rozwoju masy mięśniowej, i zdrowych kości. Skład: "Smak bananowy": Mieszanka proteinowa (Koncentrat białek serwatki z izolatem), Dekstroza, aromat (bananowy), substancja zagęszczająca (Guma ksantanowa), substancje słodzące (Acesulfam K, Sukraloza). Zalecane dawkowanie Należy rozpuścić 1 porcję (ok 26g) w 300 ml [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 4100 Data: 2014-05-27 23:43:02 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] właśnie jest wyśmienity Sugar Free Pudding. Składniki: modyfikowana skrobia kukurydziana, kakao w proszku odtłuszczone, mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, aromaty, naturalny aromat, substancje słodzące: sukraloza, glikozydy stewiolowe. SPOSÓB UŻYCIA Sposób przygotowania: Do 175 ml gorącej wody przy ciągłym, energicznym [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2145 Data: 2017-09-19 12:39:52 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dietetyczna mleczna kanapka

    Temat
    Kuchnia SFD

    [...] Żelatynę wsypujemy do naczynia i zalewamy około 4 łyżkami wrzącej wody. Rozpuszczoną żelatynę dodajemy do twarożku i jogurtu, dokładnie mieszamy, dodajemy słodzik i kropelkę aromatu waniliowego. - Wystudzony placek kroimy na pół. Gdy masa zacznie tężeć wykładamy ją równo na jedną część ciasta czekoladowego i przykrywamy drugą częścią ciasta. [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 2138 Data: 2014-03-02 09:45:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • kruche ciastka - pomozcie(!!)

    Temat
    Kuchnia SFD

    [...] , olej roślinny (wysoko oleinowy olej słonecznikowy) 16,5%, substancje słodzące (izomalt i maltitol), substancje spulchniające (wodorowęglan sodu i wodorowęglan amonu), sól, aromaty tak wiec jak widac sklad prosty jak konstrukcja cepa (pomijajac kawalki czeko w ciastkach), nawet stosunek maki do tluszczu jest mniejszy, niz 2:1. wiec jak oni to [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1863 Data: 2018-12-14 20:12:35 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] 1 serek homogenizowany naturalny (u mnie 0% tłuszczu) 1 całe jajo 100g białek jaj 20g kaszy mannej lub skrobi ziemniaczanej 100g wafli ryżowych 10g żelatyna słodzik aromat wykonanie: Twaróg blendujemy na gładką masę, wkładamy do garnka i podgrzewamy na małym ogniu. Dodajemy do niego jedno żółtko. Białka ubijamy na sztywną pianę. [...]

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 7671 Data: 2015-04-04 20:07:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • NOWOŚĆ - BCAA IMMUNO

    Temat
    FITMAX

    [...] jest głównym składnikiem tkanki łącznej, służy do budowy naczyń krwionośnych, tkanki kostnej, chrzęstnej i skóry. 4) Jest to produkt, który zawiera tylko naturalny smak i aromat uzyskany z proszków owocowych, które pozyskane są w specjalnym procesie produkcyjnym metodą suszenia produktów płynnych, przy maksymalnym zachowaniu ich wartości [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 3345 Data: 2015-09-01 07:34:57 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • FitWhey - L-Glutamine

    Temat
    FITWHEY

    [...] Składniki: 90% l-glutamina, 10% tauryna.* dla wersji bez smakowej Składniki: 80% l-glutamina, 10% tauryna, stabilizator E414, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza. ZALECANE PORCJOWANIE Dwie porcje dziennie. Jedna porcja to 5 g produktu rozpuszczone w 300ml wody lub soku. Jedna porcja rano na [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 3574 Data: 2016-12-06 13:31:23 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ALLNUTRITION - Micellar Casein

    Temat
    AllNutrition

    [...] ( z mleka), 8,6 %koncentrat białka serwatki (z mleka), stabilizator E414, regulator kasowości: kwas jabłkowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu dla smaków czekoladowych, aromat, substancja słodząca: sukraloza. Zalecane dawkowanie Od 1 do 2 porcji dziennie. Jedna porcja to 30g (1,5 miarki) produktu rozpuszczone w 300ml wody lub mleka. [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2920 Data: 2016-05-17 14:26:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)