witam chcialbym abyscie pomogli wybrac mi trening ze szczegolnym zwroceniem uwagi na ramiona.cwicze 3x w tygodniu.zastanawialem sie nad bombardowaniem ale nie wiem czy to przezyje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
...
zawsze cwiczylem intuicyjnie
tzn wg ogolnych zasad ale chodzi o polecenie czegos wyjatkowo skutecznego
tzn wg ogolnych zasad ale chodzi o polecenie czegos wyjatkowo skutecznego
...
Nie ma takich wyjątkowo skutecznych rzeczy. Przecież każdy inaczej reaguje na te same bodźce.
...
robilem bombardowanie normalnie i efektow zero
jakis czas pozniej zrobilem to samo tylko ze 12-15 powtorzen w serri
chodzi mi o jakies indywidualne cwiczenia,moze mniej znane ale skuteczne
jakis czas pozniej zrobilem to samo tylko ze 12-15 powtorzen w serri
chodzi mi o jakies indywidualne cwiczenia,moze mniej znane ale skuteczne
...
Konkretnie, na jakie partie miesniowe?
Ps. Kliknij na link w moim podpisie i poczytaj, znajdziesz sporo roznych porad treningowych
Zmieniony przez - Mawashi w dniu 2005-04-11 10:16:58
Ps. Kliknij na link w moim podpisie i poczytaj, znajdziesz sporo roznych porad treningowych
Zmieniony przez - Mawashi w dniu 2005-04-11 10:16:58
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
szczegolnie bieps,triceps,przedramie,miesnie naramienne i klatka piersiowa-gorna partia.
to sa te elementy ktore wymagaja natychmiastowej poprawy...
to sa te elementy ktore wymagaja natychmiastowej poprawy...
...
Mawashi jest bardzo mila i znajaca sie osoba w temacie i za to mu dziekuje.
to o co sie balem okazalo sie jakby prawda-moje mozliwosci prawd. skonczyly sie :(
ustalilem ze daje sobie spokoj z rozmiarami tylko biore sie za poprawe definicjii i rzezby.
pozdrawiam
to o co sie balem okazalo sie jakby prawda-moje mozliwosci prawd. skonczyly sie :(
ustalilem ze daje sobie spokoj z rozmiarami tylko biore sie za poprawe definicjii i rzezby.
pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz
?