Witam. Jest to mój pierwszy post na waszym forum i liczę na waszą pomoc. Otóż walczę z nadwagą i wierzę, że wasza pomoc pomoże mi wrócić do dobrej formy.
Chciałem zaznaczyć, że to nie jest tak, że ja jem zbyt wiele. Odżywiam się w normalnych porcjach. Nie jem między posiłkami, a mimo to dalej mam problem. Mój metabolizm jest bardzo słaby. Czy moglibyście mi pomóc ustalić jakąś dietę oraz zestaw ćwiczeń, które pozwolą mi zbić moją wagę??
Jest to dla mnie bardzo ważne bo bardzo chce dbać o swoje zdrowie jak i kondycję. W was nadzieja. Proszę o pomoc.
Waga: 102
Wzrost: 186
Obwód klatki: 107
Obwód ramienia: 44
Obwód talii: 106
Obwód uda: 69
Obwód łydki: 42
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem. strona nie dzia
Aktywność w ciągu dnia: szkoła.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Koszykówka. Praktycznie codziennie jeśli jest pogoda.
Odżywianie: nie lubię zup ;]
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: nic poważnego
Preferowane formy aktywności fizycznej: wszystko co będzie dla mnie fizycznie możliwe.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nic
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Tak
Stosowane wcześniej diety: Brak
Chciałem zaznaczyć, że to nie jest tak, że ja jem zbyt wiele. Odżywiam się w normalnych porcjach. Nie jem między posiłkami, a mimo to dalej mam problem. Mój metabolizm jest bardzo słaby. Czy moglibyście mi pomóc ustalić jakąś dietę oraz zestaw ćwiczeń, które pozwolą mi zbić moją wagę??
Jest to dla mnie bardzo ważne bo bardzo chce dbać o swoje zdrowie jak i kondycję. W was nadzieja. Proszę o pomoc.
Waga: 102
Wzrost: 186
Obwód klatki: 107
Obwód ramienia: 44
Obwód talii: 106
Obwód uda: 69
Obwód łydki: 42
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem. strona nie dzia
Aktywność w ciągu dnia: szkoła.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Koszykówka. Praktycznie codziennie jeśli jest pogoda.
Odżywianie: nie lubię zup ;]
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: nic poważnego
Preferowane formy aktywności fizycznej: wszystko co będzie dla mnie fizycznie możliwe.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nic
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Tak
Stosowane wcześniej diety: Brak