Oki ja nie mam 10 lat czasu i zależy mi na masie ogólnie.Chodzi mi czy jakieś 2 godzinki piłki tygodniowo coś dają.
...
Napisał(a)
Dwie godziny tygodniowo?!?!?!?! Lol uważaj bo Ci tak rozwali nogi ze bedziesz mial wieksze od klaty ja 2 godziny to czasem jeden mecz gram
jeśli trenowałbys jak moj kolega to sam trening być moze dałby ci na tyle ze nie musiałbys cwiczyc ale to nie u kazdego bo moi inni koledzy tez trenują i nie mają ud jak Roberto Carlos
Edit: masz prawie dwdzieścia lat i takie pytania zadajesz?! Już mi nie chodzi że możesz nie czytac nie wiedziec dużo ale chyba cos zawsze w pilke kopałeś i jeśli te 2 godziny tygodniowo by cos dawało tzn ze powinienes chyba miec te nogi dobrze zbudowane nie sądzisz??
Zmieniony przez - armstrong w dniu 2006-08-15 16:52:40

Edit: masz prawie dwdzieścia lat i takie pytania zadajesz?! Już mi nie chodzi że możesz nie czytac nie wiedziec dużo ale chyba cos zawsze w pilke kopałeś i jeśli te 2 godziny tygodniowo by cos dawało tzn ze powinienes chyba miec te nogi dobrze zbudowane nie sądzisz??
Zmieniony przez - armstrong w dniu 2006-08-15 16:52:40
Mój dziennik treningowy, zapraszam http://www.sfd.pl/Armstrong__teraz_masa_później_rzeźba_:_-t870426.html
...
Napisał(a)
Po pierwsze armstrong jak taki mądry jesteś dlaczego sie boisz uzupełnić profil buhahahhahahah.Forum mam bardziej obeznane niż ty milion razy tylko na temat nóg mało wiem i zrobiłem błąd nie ćwicząc tej parti mięśni.Pytam z ciekawości czy ta piłka coś da choć nie grałem w nią od 5 lat bo mnie to nie bawi chodzi mi o sam wygląd nóg.
...
Napisał(a)
1. Nie boje się uzupełnić profilu tylko nie chce bo nie mam się czym szczycić
2. To jak sie wygląda nie odzwierciedla wiedzy
3. Mam troche wiecej przyczytanych artykułów
4. To jeśli masz obeznane forum milion razy lepiej niz ja czyli przyczytałeś wszystkie posty na forum jesteś ekspertem wiec nie masz sie o co pytac innych co nie??
A co do tej piłki to jak byś coś grał to Ci pewnie da ale tylko na wytrzymałości, szybkości i sile strzału ale na masie raczej nie, a przynajmniej nie duzo
i nie masz sie co denerwować wyluzuj
Zmieniony przez - armstrong w dniu 2006-08-15 17:23:27
2. To jak sie wygląda nie odzwierciedla wiedzy
3. Mam troche wiecej przyczytanych artykułów
4. To jeśli masz obeznane forum milion razy lepiej niz ja czyli przyczytałeś wszystkie posty na forum jesteś ekspertem wiec nie masz sie o co pytac innych co nie??
A co do tej piłki to jak byś coś grał to Ci pewnie da ale tylko na wytrzymałości, szybkości i sile strzału ale na masie raczej nie, a przynajmniej nie duzo

Zmieniony przez - armstrong w dniu 2006-08-15 17:23:27
Mój dziennik treningowy, zapraszam http://www.sfd.pl/Armstrong__teraz_masa_później_rzeźba_:_-t870426.html
...
Napisał(a)
jakbyś grał pare lat to może by coś dała
Zacznij robić przysiady to uda ci urosną

MOJE FILMY: http://pl.youtube.com/user/jarot09
...
Napisał(a)
Dokładnie tak jak mówisz moj kumpel TRENUJE 14 lat w noge no to ma uda porzadne takie granie w noge raczej Ci porządanych efektów nie da.
...
Napisał(a)
O co wy sie tu sprzeczacie, koles mowi ze studiuje forum to teraz niech studjuje tematyke nog bo jego pytanie bylo setki razy zadawane.
Co do dysprpporcji- wywolana jego wlasna glupota, nie naprawi sie teraz tego w 1 dzien w 1 trneing nawet 1 cykl teraz chlopie to kwestia miesiecy zmudnego trningu.
Trening nog w postaci biegania- tak da zakaldajac ze efekt planujesz osiagnac za jakies 10 lat i grasz codziennie po kilka godzin + masz dorba diete.
EOt z mojej strony
Co do dysprpporcji- wywolana jego wlasna glupota, nie naprawi sie teraz tego w 1 dzien w 1 trneing nawet 1 cykl teraz chlopie to kwestia miesiecy zmudnego trningu.
Trening nog w postaci biegania- tak da zakaldajac ze efekt planujesz osiagnac za jakies 10 lat i grasz codziennie po kilka godzin + masz dorba diete.
EOt z mojej strony
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
...
Napisał(a)
po stokroc NIE
pilka nozna ci nie pomoze
pilkarze zawdzieczaja swoje masywne nogi rodzicom
sa setki pilkarzy z cienkimi nogami
jeszcze raz powtarzam - genetyka
to samo sie tyczy: biegania, plywania, siatkowki, koszykowki
co z tym kregoslupem? masz diagnoze/przeciwskazania od lekarza?
przysiad, martwy ciag i ich wariacje sa dla ciebie najlepsze, za darmo nic nie ma, fajnie by bylo popykac raz w tygodniu w pileczke i miec muskularne nogi
martwy ciag to dobre cwiczenie do naprawiania popsutych plecow, oczywiscie z dobra technika i nie z motyka na slonce
pilka nozna ci nie pomoze
pilkarze zawdzieczaja swoje masywne nogi rodzicom
sa setki pilkarzy z cienkimi nogami
jeszcze raz powtarzam - genetyka
to samo sie tyczy: biegania, plywania, siatkowki, koszykowki
co z tym kregoslupem? masz diagnoze/przeciwskazania od lekarza?
przysiad, martwy ciag i ich wariacje sa dla ciebie najlepsze, za darmo nic nie ma, fajnie by bylo popykac raz w tygodniu w pileczke i miec muskularne nogi
martwy ciag to dobre cwiczenie do naprawiania popsutych plecow, oczywiscie z dobra technika i nie z motyka na slonce
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Problem z Łapą....hmmm moze wy wiecie o co tu chodzi
Następny temat