buehehe to zabadne akurat wszyscy pilkarze maja rodzicow z 60 cm udem hyh nie zazdroszcze miec takich matek.Rasialdinio wspolczuje No to do autora postu przykro mi nie masz genow by byc pilkarzem porzuc to ~~
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Szacuny
3
Napisanych postów
1431
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21309
rob przysiady i MC nie masz innego wyjscia ...mowisz, ze masz slaby kregoslup?? ja tez mialem dopuki nie zaczolem robic tych cwiczen..zacznij od malych ciezarow i stopniowo zwiekszaj zadna filozofia...
ps na pierwszysm treningu robilem ze sztanga 20 kilo i mialem zakwasy przez tydzien ..postepy zobaczysz bardzo szybko
Szacuny
26
Napisanych postów
3454
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
33518
to zależy od genetyki, czy nogi Ci urosną po piłce czy nie
mam wielu kumpli, którzy grają w piłkę nożną, wielu ma chude nogi, a wielu ma je dobrze rozbudowane
seba_kzn - nie zgrywaj znawcy jak sie na czymś nie znasz, to, że zawdzięczają rodzicom dobre nogi to może być prawdą (geny)
jednak jak ćwiczysz na siłowni, to szybciej rozwiniesz nogi (i jest to sposób bardziej pewny niż piłka) rób przysiady, prostowanie nóg, martwy ciąg na prostych nogach i uginanie nóg
wykroki i syzyfki są dla bardziej zaawansowanych.
"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."
robie formę na euro 2012 potrzebujesz pomocy - pisz.
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
Ta dobra wiesz co znam samych w klubie i w szkole i na powdorku pilkarzy z dobra genetyka widac fartowny jestem. Piszesz ze zalezy od genetyki czy urosnie noga pilkarzowi, nie wziales pod uwage tego ze pilkarze cwicza regularnie na silowni, i sama gra nie zyja hehe a sprawa genetyki jest tak marginalna ze nawet bym o tym nie wpominam
65% dieta 30% trening 5% genetyka, i inne duperele
piszesz nie zgrywaj znawcy a kogo mi pozwolisz ? hmm? co mi jansie pan pozwoli buehhe wladze to wiesz moze masz ale w swoim domu nad swoim zwiarzakiem.I wiecej tak nie pisz bo mnie obrazasz w przeciwienstwie do mnie ja ci jesczze nie jechalem.
Zmieniony przez - seba_kzn w dniu 2006-08-15 18:23:51
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Szacuny
7
Napisanych postów
102
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
457
Masz sztange i jak mówisz 300kg obciążeń...przysiady stykną. Atlas ćwiczeń też jest na forum, a jak mówisz ze masz forum w małym palcu to nie powinieneś zadawać takich pytać. Mówisz też, że masz słaby kręgosłup na przysiady. nie wiem co to ma do tego dobrego oplanu treningowego, o którym wspominałeś.
polecam na góre zrobić trening redukcyjny na kręgosłup trening siłowy, ale racjonalny bo łatwo o przykrą kontuzję
a na nóżki to trening typowy na mase
Jeśli dobrze to rozplanujesz to za kilka- kilkanaście tygodni powinno być git