SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

TEST: Blood and Destroy by pitbull61 - podsumowanie str. 56 !

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 95627

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363




Post Cycle Matrix - 1kaps po pierwszym posiłku i 1kaps przed snem

ANARCHY - 30 min przed treningiem

Gold Omega-3 - 6kaps/g dziennie, po 2kaps do posiłku nr 1,2,3

Garlicin - 2kaps po pierwszym posiłku

MZB - 2kaps przed snem

Vita-Min Multiple Sport - 2 kaps do 3 posiłku

CISSUS - 2 porcje dziennie - przed 1 posiłkiem oraz 30 przed snem

Lecithin - 5g po pierwszym posiłku

Artichoke - 1kaps do posiłku 1 oraz 1kaps do posiłku 4

Vitex - 2kaps przed pierwszym posiłkiem

Koenyzm Q10 - 1kaps do posiłku 3 oraz 1kaps do posiłku 4

Zinc - 1kaps po posiłku 1 oraz 1kaps po posiłku 4

Muira Puama - porcja 30 min przed snem

Proszek Zasadowy - 8g po pierwszym posiłku

Apetizer - 5ml w trakcie pierwszego posiłku

Aloes - 60ml na 30 min przed ostatnim posiłkiem

w tym tygodniu już 2 kaps z rana








nowe smakołyki (1 reflex czeka juz zapakowany na chętnego nabywcę)









Poniedziałek juz na niższych węglach 3,3g/kg - nie odczułem różnicy. Rano trening klatki poszedł, youtube mi zaszwankowało tylko, więc rozpiska z treningu wraz z filmami wieczorem, jak wrócę do domu.

Wieczorem odbył sie kolejny tren, na którym Mawashi sprowadził mnie na ziemię, jesli chodzi o technikę wykonywanych przeze mnie ćwiczeń. Mam nadzieję, że uda mi się jak najszybciej wprowadzić w życie korekty, co powinno oczywiśc ie skutkować w rozwoju mięcha

Zwiększyłem dawkę PCM do 3kaps - zdecydowana poprawa, jeśli chodzi o ubicie i twardość mięśni, jak do tej pory.

Kończy mi się Whey Delicious, więc będe zapodawał z rana izolat reflexa juz za niedługo.

BCAA Activlabu mogę opchnąć puchę razem z puchą izolatu reflexa, jakby znalazł się chętny. Cena bedzie lepsza.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1546 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 13123
Jak w smaku ten izolacik z Reflex? Mam kazeine z tej firmy o smaku Truskawki i smak ma ok. Tylko że się pieni bardzo ale może to jedna z "właściwości" kazeiny...

Kucharz to niezły jesteś
Kasze lubisz tak bardzo czy jesz bo ryżu brakło? Ja niestety po kaszy mam problemy żołądkowe

s.m.p.a.: "każdy organizm jest inny dietę powinniśmy dostosowywać bazując na własnych doświadczeniach"

http://www.sfd.pl/Juby_/_Dziennik__Się_okaże...-t654711.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
kasza gryczana (prazona) jest zasadowa
tak samo jak jaglana

wiekszosc zrodel ww zlozonych sa kwasotworcze
spozywajac duze ilosci bialka,duze ilosci ww zlozonych (w postaci ryzu,makaronu, chleba,wszystkie produkty mączne),do tego malo warzyw moze zle wplynac na rownowage kwas-zasada w naszym organizmie,mozemy sie 'zakwasic'

zamiana na kasze jest dobrym posunieciem
nie kazdy przepada,nie kazdy jest w stanie zjesc ale jesli ktos jest to dobre zrodlo ww
+IG bardzo niskie - podobnie jak ryz brazowy (kasza gryczana)
kasza jaglana pod tym wzgeldem juz gorzej (ig ok.70) podobnie jka bialy ryz

Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-10-26 16:25:02

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11397 Napisanych postów 72680 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 958536
pitbull dzięki za foto relację z robienia steków :)
powiedz mi tylko ,czy da się zrobić coś podobnego ,bez użycia piekarnika? ;) oczywiście takowy posiadam, ale tu gdzie obecnie przebywam nie jest on jakis super nowoczesny (nie ma np. wgladu w temperature) , no i ogólnie pieczenie sporo czasu zajmuje co jest oczywiste

czy da sie zrobic taki stek tylko przy uzyciu patelni?
ewentualnie posiadam grill elektryczny, moze po przysmazeniu na takiego grilla go wrzucic?

doradz cos jutro kupie mieso i zobacze co i jak
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 5392 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 106161
Ile u cb w miescie taki udziec kosztuje ? ?

p****** wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 2328 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 41522
pitt wrzuc jakiś fajny pomysł na filety z dorsza najlepiej zajrzyj w mój test

chodzi o to zeby byc ogromnym jak zwierz!chudzi moga isc na ryby!
wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty!

Chcesz wyglądać jak kurczak- jedz kurczaka
Chcesz wyglądać jak byk- jedz wołowine
Chcesz wyglądać jak koń- jedz wołowinę z tesco

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363
Juby1910 - co do smaku, to nie wiem. Wczoraj odebrałem, whey delicious na jutro mi chyba jeszcze wystarczy, max do czwartku, więc w tym tyg sproobuję to dam znać
Ryżu mam jeszcze parę kilo Kaszę wrzuciłem tylko z tego względu, że pasuje mi do wołowiny, aczkolwiek jem ją również ze względów, o których pisze Solar

Banan - powiem tak, mi się jeszcze nie udało z polskiego woła zrobić steka w inny niż ten sposób.. innaczej zawsze wychodzi jak trampek. Z grillem może się udać, aczkolwiek ja na Twoim miejscu rozgrzałbym na maxa piekarnik, taki do jakiego masz dostęp i tam wrzucił steka po obsmażeniu. Takie stare piekarniki osiągają właśnie taką temperaturę przeważnie (220 stopni) Tylko pamiętaj, żeby z każdej stronie obsmażyć po 60 sec, nie dłużej. Daj znać, co wyszło.

barteklip9 - 26pln/kg, dałem niecałe 60pln, ale kupuję od jednego rolnika, świeże mięsko, różnica pomiędzy tym, a marketowym kolosalna !

darioman7 - dobrze trafiłeś, bo jutro robię dorsza na parze w ziołach Zajrzę.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363
Aaaa, Banan, jeszcze jedna ważna rzecz.

Jeśli chcesz zrobić dobrego steka z polskiego wołą, to tylko rostbef lub polędwica, czasem wyjdzie z ligawy, ale już nie taki dobry...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363
zaraz wypiska z poniedziałkowego trenu i samokrytyka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363












1a. ROZPIĘTKI NA ŁAWCE SKOŚNEJ (skos dodatni)

15x14kg
15x14kg
15x14kg
15x14kg





1b. WYCISKANIE SZTANGI NA ŁAWCE SKOŚNEJ (skos dodatni)

5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg





2. WYCISKANIE HANTLI NA ŁAWCE POZIOMEJ (skos dodatni)

12x20kg
12x20kg
12x20kg
12x20kg





3. BUTTERFLY

12x45kg
12x45kg
12x45kg
12x45kg









1a. Łokcie zbyt ugięte przy zejściu w dół. Ruch powinien iść znad głowy do przodu na wysokość mostka. Na następnym treningu będzie to skorygowane.

1b. Od następnego trenu będę wyciskał na sównicy za radą Mawa i flarował łokciami.

2. Wydaje mi się, że jest ok. Jeśli nie, proszę o z***kę

3. Ma być rama ! Dłonie na wysokości barków. Następny tren korekta.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

na dobry początek..

Następny temat

nutrabolics...

WHEY premium