SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

rr-28 Walka ze smalcem - podsumowanie str. 26

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 57149

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1257 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 12695
probowalem robic taki z samych bialek omleta i bialka i nieprzechodzil mi taki omlet.
Zebym mogl to bym codziennie takiego jadl ale niestety niedane mi takie przysmaki, tylko na ladowaniach


solaros a moze masz jakies info na temat tych woreczkow smaku do pieczenia miesa? bo ja ostatnio tylko takie mieso robie, a jak to bardzo niezdrowe i moze w znacznuym stopniu wplywac na redukcje to zaczne piec a wamych ziolach tak jak kiedys
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
nie mam zielonego pojecia
czasami moze miec wplyw - zalezy ile i jakie przyprawy sa,ile soli etc.

ja jak uzywam woreczkow to przyprawy dziele na 3x
i tak mam za duzo 'smaku' - mieso samo w sobie powinno smakowac dobrze delikatnie przyprawione

moze Ci podejdzie
a moze tak robisz - jesli nie to kilka zabkow czosnku przekroj na pol lub mniejsze czesci
ponacinaj miecho i powkladaj te czesci czosnku do miecha

no chyba ze nie lubisz czosnku - ja prawde powiedziawszy nie przepadam za czosnkiem i cebula - ale nadaje miechu lepszy smak
do tego odrobina przypraw
odrobina soli i pieprzu

palce lizac

teraz jestem pozbawiony karkowy - miecho ktore Ty chyba tez lubisz
bedac 10dni w Pl zjadlem kilka kg
3xdziennie po 200g lub wiecej

rewelka

pod koniec juz nie moglem patrzec wiec szla lapatka
ale teraz jak sobie pomysle o karkowie to az ssie.......

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1257 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 12695
czosnek to podstawa do miesa, zawsze w ziolach czy w tym woreczku zostawiam na 12 godz zeby przeszlo smakiem,
nawet njak zrobie w tym woreczku to ten caly sos i tak wylewam, zostawiam samo mieso, ale posmak ma dlamnie owiele lepszy jak w samych ziolach

zmniejszylem ilosc karkowki a dodalem lososia, troche zadlugo go pieklem i suchy wyszedl ale nastepna porcje juz upieke jak trzeba, karkowy mam jeszcze zamrozone z 5kg wiec musze ja wyjesc i wtedy z wieprzowiny zostawie sam schab,
chyba troche sie ruszylo tymi aero bo waga troche w dol poleciala ale ale i kal delikatnie ucielem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
z lasosia smazeniem roznie bywa
ktos lubi suchego
ktos lubi deiltanie zgrilowanego

ja robilem na grilu elektrycznym - kilka minut zawsze
ale chyba mam zyebanego albo to ze bez mozliwosci regulacji temp.
wiec stalem 3-5min i bylo
on/off/on/off/on/off itd co 15sek

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1257 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 12695
ja lososia pieke w prodzizu ok godz, ostatnio sie zagapilem i 1,5godz siedzial i suchy za suchy wyszedl




WTOREK03-08


RANO NACZCZO 55 MNI ROWEREK


TRENING 14.30


NOGI

1. przysiad 5*6

rozgrzewka 20*20 , 60*20
100kg*8 , 110kg*8 , 120kg*8 , 130kg*7 , 140kg*6


2a. zuraw 4*8
2b. wykroki 4*8

ss 8/8*15kg , 8/8*15kg , 8/8*15 , 8/8*15kg


3a. przysiady na wyciagu, ciezar trzymany z przodu barkow peleny przysiad 2*10-15
3b. mc na prostych nogach, robiony z podwyzszenia 2*10-15

ss 100*14/60kg*14 , 100kg*14/60kg*14


4. wspiecia lydki na wyciagu
tu zalozylem wszystko co bylo niezwrocilem uwagi ile to, lepiej mi grzeje sie lydka na tym niz wspiecia ze sztanga

4 serie po 18-16 powt.



DIETA

dlugo mi sie dzis pospalo to i puzno to wszystko wyszlo

bcaa 10g

10.15
jajka cale 210g + piers 90g + pomidor cebulka 250g

12.30
karkowka 150g + schab 50g + kasza kuskus 25g + warzywa 250g

bcaa 10g
trening
vitargo 20g
bialko 25g

16.30
piers 100g + schab 100g + otreby 25g + warzywa 250g

18.45
losos pieczony 150g + karkowka 100g + warzywa 250g

21.00
schab 100g + piers 75g + warzywa spinak 250g

23.00
schab 100g + piers 75g + warzywa 250g


btw
b-293g - 3,3g/kg
t-122g - 1,4g/kg
ww-75g - 0.8g/kg
KAL- 2580

ogolnie caly dzien na lekkiim ssaniu, moze niebylo az tak dokuczliwe bo puzno wstalem i dzien krotszy do tego sporo warzyw, ale chyba sie troszke ruszylo po tym aero i przycieciu delikatnie kal, jednak juz mnie meczy ta dieta, brakuje strasznie ww, ale jeszcze z 4 tyg polece na niej

mysle ze dobrym pomyslem bylo zmniejszenie ciezaru na treningu a danie wiekszej ilosci aero

szukalem info na temat woreczkow smaku do pieczenia miesa ale narazie nieznalazlem konkretnej odp. , mimo tego chyba bede piekl mieso juz w samych ziolach i czosnku tak jak kiedys

jak by ktos mial pomysl czym moge zastapic pompki na poreczach na tric ?
na wyciskanie w waskim niepasuje mi bo robie jako drugie cwiczenie wyciskanie francuzkie i dobijam odraz wyciskajac taka ss daje dobry rezultak w moim przypadku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 304533
szukalem info na temat woreczkow smaku do pieczenia miesa ale narazie nieznalazlem konkretnej odp.

Sól, glutaminian sodu i inne badziewia. Gotowych przypraw lepiej unikać.



I co, leci fat?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1257 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 12695
tak to wiem ze to niesa zbyt dobre zeczy ale ja caly ten sos wylewam i mieso pieke w calosci wiec czy to sie przedostanie wchlonie wszystko w mieso, zreszta juz tego niebede uzywal

waga poleciala w dol, a czy fat to sie okaze za tydz jak se zrobie fotki, jak niebedzie efektu zmieniam diete, teraz musze pozjadac zapasy bo mam kilka kg miesa zamrozonego, karkowki i schabu

jak by ktos mial pomysl czym moge zastapic pompki na poreczach na tric ?
na wyciskanie w waskim niepasuje mi bo robie jako drugie cwiczenie wyciskanie francuzkie i dobijam odraz wyciskajac taka ss daje dobry rezultak w moim przypadku


Zmieniony przez - rr-28 w dniu 2010-08-04 02:28:48
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 27 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52506
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1257 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 12695
chacarron to bym se musial zalozyc kilka tych talezy zeby to poczuc bo leciutko ida takie tylem ida a samemu ciezko ukladac sobie talerze i robic cwiczenie, juz lepiej na poreczach a bym chcial na cos konkretnego zmienic, ale jak nic mi niepodpasuje to zostanie tak jak jest
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5699 Wiek 54 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 37378
Jeśli nie pasuje Ci robić pompek w podporze tyłem to może coś na wyciągu , bo widzę ze lubisz trenować na linkach

Kiedyś próbowałem coś takiego :http://www.muscleandstrength.com/exercises/standing-two-arm-tricep-cable-extension.html

U dołu stronki masz więcej ćwiczeń z użyciem wyciągu może coś Ci przypadnie do gustu

Żadnych najmniejszych nawet litości choć mięśnie mdleją i trzeszczą kości....
ZOBACZ MOJE FOTY ,KRYTYKA DOPINGUJE :http://www.sfd.pl/Przyszła_pora_na_foty_Demola-t526073-s1.html
ODWIEDŹ DZIENNIK :
http://www.sfd.pl/Świat_jest_mały,_ale_należy_do_wielkich!_15*10*5_by_WODYN-t592390.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Help!..Powrót do formy...

Następny temat

HST do oceny

WHEY premium