1. Posilek godz. 8.30
- platki owsiane
- mleko 2%
- 3 jaja cale gotowane
- banan
B: 46g )
W: 117g
T: 28g
kcal: 904
2. Posilek godz. 12.00
- szynka z piersi kurczaka
- bułki grachamnki
- ser zolty
- masła
- salata, pomidor
- banan
B: 36g
W: 80g
T: 21g
kcal: 653
3. Posilek godz. 15.00
- ryz brazowy
- piersi z kurczaka
- salatka warzywna
- 15g oliwy z oliwek
B: 39g
W: 85g
T: 18g
kcal: 658
4. Posilek godz. 18.30
- ryz biały
- tuńczyk
- orzechy/winogorna
B: 47g
W: 90g
T: 18g
kcal: 710
6. Posilek godz. 21.30/22.00
- 125g twarogu chudego
- 10g oliwy z oliwek
- jagurt naturalny
B: 25g
W: 4g
T: 10g
kcal: 206
Razem:
B: 225g - 2,3g na kg masy
W: 448g - 5,6g na kg masy
T: 97g - 1,2g na kg masy
kcal: 3565