Dzień nr 85
Dziś rano przexerowałem sobie notatki z planowania budżetowego i do tej pory je ogarnąłem mniej więcej. haha mama mojego kumpla od którego pożyczałem notatki powiedziała, że trochę urosłem. Tak samo znajoma na siłowni - była trenerka siatkówki
. Chyba więc nie jest źle.
Jutro zaliczenie. W dodatku ma do mnie wpaść znajomy z którym musimy napisać pracę na politykę i dyplomację kulturową. W międzyczasie
trening. Na siłowni w chvj sezonowców, coraz to nowe twarze, cieżko się było przemieszczać.
W końcu dostałem aparat, więc jutro coś nakręcę na siłowni. I w końcu kupiłem wołowe i będę szamał przed spaniem
Trening - nogi
rozgrzewka: 60 sek sprint w miejscu, 15 sek przerwy, 10x skoków dosiężnych, 15 sek przerwy, 15sek zwis swobodny na drążku, 15 min dogrzanie całego ciała z naciskiem na nogi małymi ciężarami.
1. Przysiady Z ZATRZYMANIEM NA DOLE 3 sek RAMPA
10x50,5kg; 8x70,5kg; 8x90,5kg; 6x110,5kg; 1,5x130,5kg
10x40,5kg; 8x60,5kg; 6x80kg; 3x100,5kg; 1x120,5kg - 2 ostatnie serie już zbierałem się szybciej do góry
2. RDL
8x75kg; 8x85kg; 7x95kg; 5x105kg
10x40kg; 8x80kg; 8x90kg; 8x100kg; 5x110kg
3. wykroki chodzone (ciężar 1 sztangielki)
10x15kg; 10x17,5kg; 8x20kg; 6x22,5kg
10x10kg; 10x15kg; 8x20kg; 5x25kg
4. prostowanie nóg w siadzie
10x20kg; 10x30kg; 10x35kg; 10x40kg
10x25kg; 10x35kg; 10x40kg; 10x45kg
5. Uginanie podudzi ze sztangielka
10x2,5kg; 10x5kg; 10x7,5kg; 6x10kg
10x5kg; 10x12,5kg; 8x15kg; 7x17,5kg
Wrażenia:
Przysiad - mniejsze ciężary ale praca duż większa
RDL - 110 bez odkładania dało w kość
wykroki - 20 i 25kg męka
prostowanie nóg w siadzie - 45kg ciężko
Uginanie podudzi ze sztangielka - dużo większy ciężar ale szło dobrze ... przy ostatniej serii ćwiczenie znowu zakończył ... skurcz
Dieta: DT
1.WPCX 16g + CREA SHOT 25g
2.owsiane 100g,słodzik,schab 130g, ~300g pomidorów, włoskie 20g
3.jajo 60g, WPCSX 16g, makaron durum 100g, ~200g pomidorów, włoskie 10g
4.jajo 60g, tuńczyk 85g, makaron durum 100g, fasolka szparagowa 220g, włoskie 10g
5.WGDP 75g (zaraz po)
- BCAA Xtra 12g
6.tuńczyk 130g,ryż biały 100g
7.w planach: jajo 60g, tuńczyk 85g, makaron durum 100g, fasolka szparagowa 220g, włoskie 10g
8.w planach: pręga WOŁOWA 200g, warzywa jakieś
Fotki
po treningu:
pzdr