SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wytapiamy smalec bez zbędnego pieprzenia%-) podsumowanie strona 46

temat działu:

FITMAX

Ilość wyświetleń tematu: 48135

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 12917 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 85996
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
6 trening 15-tek

Przysiad 30x55kg
WL 11x70kg(porażka, tragiczny spadek siły, mam nadzieję, że niedługo wróci, po HST może coś na siłę spróbujemy )
Wiosło 15x70kg
żołnierz 15x40(dałem rade, ale był hardcore)
francuz 15x30kg(dziś znów lajtowo)
uginanie 15x25kg + 12x25kg


Po trenie 2 serie na kaptury, seria na tył barkow i 3 na brzuch(scyzoryki)



Pare zdjęć aktualnej sylwetki(z wczoraj)...




















...I najczęściej spożywany posiłek(ew. wymieniane makaron/chleb/ryz/kasza )
















Zdjęcia, wiadomo, niezbyt luksusowe i nie do końca oddające rzeczywistość, nie można się spiąć, gdy w 1 rece cały czas trzymamy telefon i staramy się nim nie ruszać.... Pod koniec bloga dam już normalne zdjęcia, robione przez osobę trzecią oraz zrobię porównanie przed NL/po NL/ po cyklu

Zmieniony przez - PawelSzEvc w dniu 2009-09-18 22:36:35
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DORAFIT I.H.S. TEAM
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1551 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3565
Paweł, liczę,że następne zdjęcia zrobi Ci ktoś!! Samemu- to nie robota. trzymając komórkę, nie jesteś w stanie zrobić dobrze przypinki

Zmieniony przez - DORAFIT w dniu 2009-09-19 00:06:41

IHS TEAM
Ekspert IHS

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DORAFIT I.H.S. TEAM
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1551 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3565
A tak przy okazji....co to za tajemniczy sos na tym makaronie?? ;-p

IHS TEAM
Ekspert IHS

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 12917 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 85996
Paweł
dzięki ze zaglądasz do dziennika

powiedz mi czy wiesz co to samowyzwalacz ? %)

cześć Dorotka %)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 7892 Wiek 25 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 36273
spora różnica od zdjęć na pierwszej stronie

i fajna micha

treningopolon + michadrol + regenestanol + wheymadren + kreatynabol

Trening, micha, kreatyna - zrobią z ciebie sk****syna

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 217 Napisanych postów 36673 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 115952
i talerz

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1595 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 38302
spora różnica jeżeli chodzi o brzuch - widać cegiełki, pomału do przodu.

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
NWX wiem co to samowyzwalacz, tylko czy próbowałeś ustawić kiedyś telefon na półce od lustra tak, zeby się nie przewrócił? radzę spróbować, nie lada sztuka




Odin dzięki też mi się podoba



Andrzej, VooDa dzieki mam nadzieję, ze będę notował poprawę

Zmieniony przez - PawelSzEvc w dniu 2009-09-19 12:00:17

Zmieniony przez - PawelSzEvc w dniu 2009-09-19 12:00:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
a sos?



hmmm to po prostu jakby marynata z kurczaka:


musztarda
sos chilli(coś jak tabasco)
pieprz cayenne
pieprz ziołowy
pieprz czarny
przyprawa do gyrosa
przyprawa do pizzy/spaghetti(mieszanka ziół)
oregano
oliwa


Wszystko mieszamy z kurakiem i wsadzamy na 30min do zamrażalki, potem na rozgrzany teflon, smażymy(kurak odda jeszcze troche swojego soku) i wychodzi smaczne, kruche mięsko i coś do polana makaronu

Aha uwaga, bo dosyć pikantne
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

II Zawody w Kulturystyce i Fitness Sylwetkowym Sopot 2009

Następny temat

mineral fit - aspartate czy hydroaspartate

WHEY premium