Nadszedl czas zeby troche przypakować

Na wstępie chciałbym podziękować X-pomp oraz SFD za możliwośc przetestowania PH

Będe stosował nastepujące produkty:
Genetyx - Splice
Dark Cyde -Sledge
Anabolic Legions - Mutate

Mysle ze zaczne od sledge a potem przejde na Mutate i skoncze na Splice
******************* O MNIE *******************

Wzrost: 175cm
Waga: 65kg
Biceps: 40cm
Pas: 75cm
Poziom BF: 7%
Moim najliższym celem bedzie budowa masy w związku z czym sylwetka napewno troche sie pogorszy nad czym ubolewam bo przyzwyczaiłem sie do żyłek na brzuchu

Dieta:
Bede sie starał jeśc w miare czysto ale jezeli mam byc szczery to cheat-meale mi sie należą jak mało komu wiec bede je robil co jakis czas
Posilki wygladaja teraz mniej wiecej tak:
1. 50g ryzu brązowego, 4 jajka, brokuły
2. 50g ryżu brązowego, 250g piersi z kurczaka, 5ml oliwy z oliwek, brokuły lub inne warzywa
3. 50g ryżu brązowego, 250g piersi z kurczaka, 5ml oliwy z oliwek, brokuły lub inne warzywa
4. 50g ryżu brązowego, 250g piersi z kurczaka, 5ml oliwy z oliwek, brokuły lub inne warzywa
5. Twaróg 150-200g, warzywa
6. Twaróg 150-200g
czasami jak mam ochote to jem czegos mniej lub wiecej
Trening jest intuicyjny tzn nie cwicze żadnym planem. Nie licze żadnych serii, kompletnie nic. Jak mam ochote to robie jakies cwiczenie a jak nie to wogole cwicze co innego

Nie stosuje żadnej suplementacji, nie mam na to pieniedzy a nawet jakbym mial to pewnie zamiast supli wolałym kupic sobie cos do jedzenia
Jedeyne preparaty jakie przyjmuje to witaminy i minerały. A są to:
Witamina C w dawce srednio 500mg do 2g na dobe
Witamina E dawki rózne
Witamina A jw
Zincas Forte 1 tabletka przed snem
Aspargin 1 tabletka przed snem
Kilka słów odnosnie zabawek które będą testowane:
Prohormony od kilku lat budzą kontrowersje. Jedni uważają je za doskonała alternatywe sterydów a drudzy za nieopłacalne dziadostwo. Sporo osób pisze o dużej hepatoksyczności. Jak jest naprawde? Chcecie wiedziec to zapraszam do śledzenia mojego testu!
Zmieniony przez - PrzeGibon w dniu 2012-01-28 13:22:40
Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2012-01-28 16:03:43
Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2012-02-01 21:09:19
P E R F E C T B E A S T